Μέτρα τύπου Πολυτεχνείου εφαρμόζει η ΕΛΑΣ γύρω από το Εφετείο ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής. Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις φορέων, οργανώσεων και πολιτικών κομμάτων. 

«Φρούριο» θυμίζει η περιοχή γύρω από το Εφετείο Αθηνών εκεί όπου στις 11 το πρωί η έδρα θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ήδη, από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προσέλευση στο Εφετείο των δικηγόρων και των δικαστικών που ακολούθησαν ειδική διαδρομή συνοδεία αστυνομίας ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και των ξένων ΜΜΕ που έστειλαν διαπιστευμένους δημοσιογράφους για να καλύψουν την σημερινή συνεδρίαση.

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί το κατώφλι του δικαστηρίου πέρασε και η Μάγδα Φύσσα χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Έξω από την αίθουσα ήδη έχει ξεκινήσει συγκέντρωση πολιτών με τα αντιφασιστικά καλέσματα να είναι πολλά από οργανώσεις και κόμματα.

ef2
ef3
ef4
ef5
ef7

ΠΗΓΗ: https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/62751-froyrio-to-efeteio-gia-ti-diki-tis-xrysis-avgis-ksekinisan-oi-sygkentroseis-fotografies

Προηγούμενο άρθροΔΕΗ: Από πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις & το δωρεάν πάγιο
Επόμενο άρθροΗ Βενετία «συγκρατεί» τα νερά για πρώτη φορά εδώ και 1.200 χρόνια – Με το φράγμα «Μωυσής»(φώτο-video)