Η πιο απολαυστική κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή Ταρίφα», παρουσιάζεται στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου σε παραστάσεις 18.30 και 21.15. Σε περιοδεία η κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» (πρωτότυπος τίτλος «Run for your Wife») σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου ενώ παράλληλα συνεχίζει να παίζεται στην Αθήνα στο θέατρο «Αθηνά».
Η «Διπλή Ταρίφα» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Κούνεϊ η οποία για εννέα συνεχόμενα χρόνια παιζόταν στο West End του Λονδίνου και θεωρείται ως η μακροβιότερη κωμωδία. Το έργο ανεβαίνει προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και διαδραματίζεται στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1970. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βαλερία Κουρούπη)! Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος & Βασίλης Γιακουμάρος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης). Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μάριος Αθανασίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Βασίλης Γιακουμάρος, Τζους Ευείδη, Βαλερία Κουρούπη, Γιάννης Μάνιος, Σπύρος Πούλης, Μαριλένα Ράδου.
Συντελέστες
Απόδοση: Δημήτρης Αποστόλου. Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς. Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού. Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος. Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος. Παραγωγή: Δημήτρης & Θοδωρής Μαροσσούλης. Τιμές εισιτηρίων 16 και 12 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Προπώληση μέσω www.viva.gr και στα: Βιβλιοπωλείο «Το Κλου» Αντωνοπούλου 15 Τηλ.: 2421032797, Μουσικός Οίκος Κεχαΐδη Τηλ.: 2421037891, Καπνοπωλείο «Γνήσιο» Τηλ.: 2421214024.