Η σύγκρουση με τη Ζέττα Μακρή έφερε στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα της μη ορθολογικής κατανομής των πόρων

Εκατομμύρια για χορτάρι 5ης Γενιάς και κερκίδες παντού στη Μαγνησία – 15 εκ για το δρόμο Ρακοπόταμος Κεραμίδι ,10 εκ. για Ποδηλατοδρόμιο, ΌΧΙ όμως για τις σοβαρές εκκρεμότητες του Βόλου και της περιοχής όπως ο Περιφερειακός ή το κτίριο της Π.Υ


Τα πράγματα είναι πολύ απλά στην σύγκρουση μεταξύ της Υπουργού Παιδείας Ζέττας Μάκρη και του Περιφερειάρχη Κώστα αγοραστού για το θέμα του Μεγάρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βόλου,

Το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας που έχει πολλούς πόρους, είναι ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Περιφερειάρχης, ο οποίος ως φαίνεται κάνει μία ιεράρχηση η οποία προφανώς δεν είναι η ενδεδειγμένη στην κατανομή των πόρων.

Εάν ήταν ενδεδειγμένη, στην ιεράρχηση προτεραιοτήτων που πρέπει να γίνεται (;) το μέγαρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βόλου θα είχε ήδη ενταχθεί και πιθανώς θα κατασκευαζόταν. Βεβαίως ο κ. Περιφερειάρχης κατασκευάζει χλοοτάπητες πέμπτης γενιάς σε όλα τα γήπεδα ανά τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία. Δαπανα εκατομμύρια για φωτισμούς και κερκίδες σε έργα τα οποία μάλλον δεν έχουν την ίδια προτεραιότητα με το Μέγαρο της Πυροσβεστικής. Χαρακτηριστικό αυτής της λογικής είναι το ζήτημα της λ.χ της χρηματοδότησης από τη Περιφέρεια του ποδηλατοδρόμιου στη Νέα Ιωνία μετά από την πρόταση του κ. Μπέου. Χρειάζεται περισσότερο το ποδηλατοδρόμιο κ. Αγοραστέ από το Πυροσβεστικό Μέγαρο, αυτό το απλό ερώτημα, τι πραγματικά χρειάζεται η πόλη.

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις για μικροποσοτητες χασίς
Επόμενο άρθροΓέφυρα στις Άσπρες Πεταλούδες ή κτίριο της Πυροσβεστικής κ. Αγοραστέ;