Κυρίες και Κύριοι

1) ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Η ανάδειξη των ιστορικών οχημάτων στο ευρύ κοινό, μέσα από τις ομορφιές και την ιστορικότητα των τόπων της Ελλάδας. Συνεπαγωγικα η ανάδειξη των Ελληνικών τοπίων και της ιστορίας τους.

Με ανάρτησή της στην σελίδα της FB η Ολγα Βασδέκη ανακοίνωσε πως είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου “Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες – ΙΔΟΡΟ”. Αναφέρει:

Με αφορμή την αγάπη μου για το ιστορικό αυτοκίνητο και την επιθυμία μου να αναδειχθεί η ομορφιά του στο ευρύ κοινό, μέσα από τις ομορφιές και την ιστορικότητα των τόπων της Ελλάδας, έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω την ίδρυση του Συλλόγου “Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες – ΙΔΟΡΟ”!!Συμμεριζόμενοι το όραμά μου και έχοντας παρόμοιες αγάπες και για άλλου είδους ιστορικά οχήματα, οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή την προσπάθεια, εντάσουν υπό την στέγη του ΙΔΟΡΟ την δραστηριοποίηση και με οποιοδήποτε άλλο όχημα, ήτοι μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, πατίνι κλπ μέσα από δράσεις, event και ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Οι στόχοι του Συλλόγου μας περιγράφονται ως ακολούθως:

2) ΕΜΠΛΟΚΉ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ Επανασυστήνουμε τα μηχανοκίνητα οχήματα στις γυναίκες, επιδιώκουμε την αύξηση του ενδιαφέροντος περισσοτέρων γυναικών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες,δημιουργία νέας συνείδησης ώστε να δουν τα μηχανοκίνητα οχήματα τόσο ως ένα μέσο ασφαλείς μεταφοράς, όσο και ώς ενα μέσο ανάδειξης του στυλ και της θηλυκότητας τούς. Και γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με το Make Place For One More Woman που έχει εκπονήσει η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη OLY.

3) ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της σωστής οδικης εκπαίδευσης και συμπεριφοράς ,ώστε να συμβάλλουμε στην εξάλειψη ατυχημάτων και μοιραίων τροχαίων. Και γι’αυτο συνεργαζόμαστε με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφαλείας “Πάνος Μυλωνάς ” ΙΟΑΣ που ίδρυσε η κα Βάσω Βενιέρη -Μυλωνά.

4)ΕΠΙΜΌΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΉΜΑΤΑ : Η γνώση περί τής μηχανολογίας, του τρόπου κατασκευής των οχημάτων και της φιλοσοφίας που διέπει αυτήν, πέραν της ικανοποίησης που προσφέρει στους λάτρεις αυτών, επιπροσθέτως συμβάλλει τα μέγιστα και στην οδική ασφάλεια.

5)ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΕΥΘΥΝΗΣ :Οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού έχουν ιδιαίτερη απήχηση μεταξύ των μελών μας και αποτελούν εκ των βασικών πυλώνων του Συλλόγου Ι.Δ.Ο.ΡΟ.

6)ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΕΙΔΙΚΏΝ ΜΟΡΦΏΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ: Μέσα από την δυναμική του Συλλόγου, την δικτύωση του και την εμπλοκή των μελών του,δημιουργείται η δυνατότητα για την ανάπτυξη ενός ελίτ τουριστικού προϊόντος με σημαντικά οφέλη τόσο στο κύρος της χώρας ,όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Ως εκ τούτου, ενισχύεται το ελληνικό τουριστικό προϊόν μέσα από την διοργάνωση ιστορικών περιηγήσεων οχημάτων με ρόδες για ξένα πληρώματα, αθλητές ή και τουρίστες.

*Make up Artist Credits Freddy Kalobratso

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ιδρυτικά μέλη που μαζί συστήσαμε τον Σύλλογο ΙΔΟΡΟ, καταξιωμένοι όλοι επαγγελματίες στους χώρους τους, με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος, η χρήση και η γνώση για τα ιστορικά οχήματα.

*Photo Credits Nick Tourvas

*Clothes Credits Le Vertige

*Fiat 500 Owner Γιώργος Σουρρής

*Alfa Romeo Spider Owner Yiannis Kazakidis

*Harley Davinson Owner Αλέξανδρος Σανούρης

*Mercier Road Bike 1970 Owner Αθανάσιος Σινάνογλου

Με εκτίμηση και καλή Ανάσταση σε όλους

Ολγα Βασδεκη