Η ΔΕΥΑΜΒ δυστυχώς έχει μεγάλη πλάκα πολιτικά. Ο Πρόεδρος της κάνει δηλώσεις πόσο θα βοηθηθούν οι αγρότες από τη νέα τιμολογιακή πολιτική με τις μεγάλες μειώσεις που ανακοινώθηκαν- που είναι αληθές μολονότι οι εξαγγελίες είναι εμφανώς επηρεασμένες  από το προεκλογικό κλίμα –  λησμονά όμως να πει ότι αυτές προέκυψαν εξαιτίας της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε παράνομο τον κανονισμό άρδευσης που είχε ψηφίσει  η δημοτική αρχή με Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ τον σημερινό και πάλι Πρόεδρο, που έφυγε προ διετίες από τη θεση του εξαιτίας των αντιδράσεων που είχαν προκληθεί και των χειρισμών που είχε κάνει. 

Ναι καλά καταλάβατε οι άνθρωποι που έδωσαν μάχη ενάντια τους αντιδρώντες κάνοντας συμβούλια στη ΔΕΥΑΜΒ με τη βοήθεια σεκιούριτι, πανηγυρίζουν γιατί μειώνουν τα τέλη τα οποία εφαρμόστηκαν από τους ίδιους μόνον σε δύο δημοτικές ενότητες.

Πλάκα επίσης έχει η σιωπή της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ στις καταγγελίες Γαργάλα για τις δικηγορικές αμοιβές των 80 χιλιάδων. Ακομη να δοθεί κάποια απαντηση πένα δελτίο τύπου για το θέμα, λες και τα λεφτά που δαπανούνται δεν είναι των δημοτών. 

Προηγούμενο άρθροΓαλαντόμος ο Κ. Αγοραστός με τη GPO. Θέλει να μάθει αν ξέρουμε τις δράσεις του ΕΣΠΑ!!!
Επόμενο άρθροΔεν θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Μπουτάρης