Το κοντέινερ που τοποθετήθηκε ήδη στο Νοσοκομείο είναι της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία έχει κοντέινερ στην περιοχή της ΒΙΠΕ όπου φιλοξενούνταν από τη περίοδο της Νομαρχίας οι πρώτες ομάδες προσφύγων και μεταναστών.

Δεν θα σταθεί η στήλη στο περιεχόμενο και το ύφος τής επιστολής του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Σκιάθου τον οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζει… εάν έχουμε αντιληφθεί ωστόσο καλά, ο χαμός μεταξύ αυτού και των συναδέλφων του Skiathoslife που έχει γίνει στο νησί, έχει σχέση με ένα ακόμη κοντέινερ της Ζέττας Μακρή (εκκρεμεί η τοποθέτηση του κοντέινερ που δήλωσε η βουλευτής πως της υποσχέθηκε ότι θα δώσει η ΑΓΕΤ για το Νοσοκομείο του Βόλου, το οποίο ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί αν και στα media έπαιξε η προσφορά της εταιρείας και οι ευχαριστίες προς τη βουλευτή), αυτό που δίνει η Fraport στο ΚΥ Σκιάθου… για το οποιό ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ το παρουσιάζει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ως αποτέλεσμα επιστολής προς την εταιρεία της κας Μακρή, ενώ η αλήθεια σύμφωνα με την επιστολή της Fraport, είναι πως δόθηκε μετά την επιστολή αίτημα του Δημάρχου του νησιού Θ.Τζούμα. Η αλήθεια των δελτίων Τύπου και των επιστολών που έχουν δημοσιευθεί μας ξεπερνά… Δεν μένει παρά μόνο η δημοσιοποίηση της επιστολής της κα Μακρή ώστε να διαπιστώσουμε α) εάν υπάρχει, β) γιατί εάν υπάρχει αγνοήθηκε από την εταιρεία, και γ) εάν δεν υπάρχει γιατί υπήρξε η επίκληση της από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ με Δελτίο Τύπου.

Παράκληση: Όχι άλλη επικοινωνία με αντισηπτικά και κοντέινερ… κυκλοφορεί και κορωνοϊος.

Το κοντέινερ της Fraport στο Κ.Υ Σκιάθου που τοποθετήθηκε μετά το αίτημα του Δήμου

Ακολουθούν το Δελτίο Τύπου της ΔΗΜΤΟ και η επιστολή της Frapport όπως τα αλιεύσαμε από το skiathoslife.gr & το voliotaki

FRAPORT : Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΙΚΙΣΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ

Την επιστολή της Fraport και του Διευθυντή κ. Λαμπρόπουλου προς τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα δημοσιεύει σήμερα το Skiathoslife.gr. 

Για ακόμη μια φορά η  Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Fraport-Ελλάς, και ειδικότερα τον Γιάννη Παπάζογλου CCM της Fraport-Ελλάς και τον Στέφανο Λαμπρόπουλο Διευθυντή του αεροδρομίου της Σκιάθου για την παραχώρηση του κοντέινερ, προς το Δήμο Σκιάθου.

Το κοντέινερ τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρου  του Κέντρου Υγείας, για την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ” ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ SKIATHOSLIFE.GR

24 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Σκιάθου κ. Νίκος Φεγγερός

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου αποτελεί επίσημο θεσμικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας και εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Νίκο Φεγγερό και τα υπόλοιπα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένα μέλη, που προέρχονται από την κοινωνία της Σκιάθου.
Κάθε Δελτίο Τύπου ή άλλη ανακοίνωση που εκδίδει, και υπογράφεται αρμοδίως από τον Πρόεδρο, εκφράζει είτε γενικές θέσεις και ενέργειες του κόμματος ή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε θέσεις και ενέργειες που αφορούν άμεσα την τοπική κοινωνία της Σκιάθου και τα προβλήματα που την απασχολούν. Η ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου ακολουθώντας πιστά τις θέσεις και γραμμές του κόμματος, σέβεται απόλυτα την ελευθερία του Τύπου και αποστέλλει τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις που εκδίδει, προς όλα τα επίσημα Μέσα του νησιού.
Το Δελτίο Τύπου της 21.3.2020 που εκδόθηκε και απεστάλη, περιείχε ευχαριστήρια αναφορά προς τη Βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή, για το γεγονός της παρέμβασής της προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά, προκειμένου την αποστολή ειδικών κοντέινερ (ΒΟΧ) και τη διαμόρφωση χώρου ασφαλούς υποδοχής ενδεχόμενων κρουσμάτων του ιού COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, η οποία και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.
Παρόμοια Δελτία Τύπου η ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου έχει εκδώσει και στο παρελθόν, και για άλλες ενέργειες τοπικών Βουλευτών ή πολιτευτών του νομού Μαγνησίας ή άλλων στελεχών του κόμματος και της κυβέρνησης, οι οποίες έχουν να κάνουν με το νησί της Σκιάθου.

Μεταξύ άλλων, το Δελτίο Τύπου της 21.3.2020 απεστάλη προς τον κ. Νίκο Τζούμα, ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού μέσου SKIATHOSLIFE, που δραστηριοποιείται στη Σκιάθο. Το συγκεκριμένο Μέσο αρχικά ανάρτησε δημόσια το Δελτίο Τύπου στον διαδικτυακό χώρο που διατηρεί, ενώ μάλιστα αποτέλεσε και αντικείμενο θετικών σχολίων και αρκετών κλικ (like) στην πλατφόρμα Facebook, όπου αναδημοσιεύτηκε. Μισή ώρα περίπου μετά την δημοσίευσή του, για άγνωστους ακόμη λόγους, το Δελτίο Τύπου «κατέβηκε» από το SKIATHOSLIFE και ποτέ δεν αποκαταστάθηκε η πρόσβαση σε αυτό, χωρίς καμία τεχνική ή άλλη ενημέρωση.

Ο δε ιδιοκτήτης κ. Νίκος Τζούμας, έκτοτε, δεν ανταποκρίνεται στις τηλεφωνικές κλήσεις του
Προέδρου, ούτε έχει δώσει κάποια εξήγηση γι’ αυτό. Η ΔΗM.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου, θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια αυτή και την καταγγέλλει ως αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική και επικίνδυνη. Η ευθύνη του περιεχομένου κάθε ενυπόγραφου εγγράφου, ειδικότερα δε, όταν αφορά Δελτίο Τύπου επίσημου θεσμικού οργάνου, ανήκει στο όργανο κι όχι στο Μέσο που δημοσιεύει, και δεν επιδέχεται λογοκρισίας ή επιλεκτικής απόρριψης.
– Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πολιτικά ή άλλα συμφέροντα που εξυπηρετούν ο
κ. Τζούμας και το SKIATHOSLIFE.
– Δεν είμαστε επίσης σε θέση να γνωρίζουμε, ποιοι είναι οι «μηχανισμοί λογοκρισίας» που
ελέγχουν τα Δελτία Τύπου της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου, που αποστέλλονται
στο SKIATHOSLIFE.
– Δεν γνωρίζουμε ακόμη, ποιοι «εντολείς» μπορεί να είναι αυτοί που επιβάλλουν στα τοπικά
Μέσα, στις κρίσιμες αυτές στιγμές που διανύουμε, να φιμώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις
και τα επίσημα όργανα της ΝΔ.
Καταγγέλλουμε δημόσια, τη συμπεριφορά του κ. Τζούμα και του SKIATHOSLIFE, το οποίο, μόνον ως έγκυρο Μέσο δεν μπορεί πλέον να αποκαλείται, καθώς λειτουργεί μεροληπτικά και επικίνδυνα.
Η ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου θα ενημερώσει, όπως οφείλει, τα αρμόδια κομματικά και δημοσιογραφικά όργανα, E.Σ.Π.Η.Τ., Ε.Σ.Η.Ε.Α. κ.λπ., για την κατάφορη παραβίαση του Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης που διέπει τα Μέσα Ενημέρωσης και τη δημοσιογραφία.

Θα διαγράψει το SKIATHOSLIFE από τους αποδέκτες των ανακοινώσεών της, ενώ δεν θα δώσει καμία άλλη συνέχεια στο θέμα, σεβόμενη και έχοντας πλήρη συναίσθηση των κρίσιμων στιγμών που περνάει η πατρίδα μας.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πλάι στους συμπολίτες μας και σε διαρκή επαφή με το κόμμα, τους Βουλευτές του νομού και τα στελέχη της Κυβέρνησης, ώστε, όπου και όποτε μας ζητείται να μεσολαβούμε και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στο τόπο μας και στους ανθρώπους.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου
Νίκος Φεγγερός

ΣΚΙΑΘΟΣ…. ΝΙΚΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ της ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ.: «ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ την ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για το ISO BOX και το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ της για το ΝΗΣΙ μας»!

H ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΔΗΜΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ COVID-19 (KOΡΩΝΟΪΟΣ).

Η κ. ΜΑΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ (ΒΟΧ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ. ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ, ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ

Πηγή:https://voliotaki.gr/wordpress/2020/03/σκιαθοσ-νικοσ-φεγγεροσ-της-τοπικησ-ν.html