Για αλαζονεία, κυνισμό και ψέματα, κατηγορεί την δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου η παράταξη “Δυναμικά Μπροστά” με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σωλήνη. Ειδικότερα, καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο Σηπιάδας για παροιμιώδη και ανεκδιήγητο κυνισμό, με αφορμή την απάντηση που έδωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι στην περιοχή ευθύνης του “δεν έχει γίνει τίποτα” μέχρι στιγμής για την αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές πλημμύρες. Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, άλλοι δυο αντιδήμαρχοι δεν δίστασαν να πουν ψέματα για το θέμα του νερού στις Αφέτες και το Τρίκερι.

Η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Σωλήνη:

Στη πρόσφατη απολογιστική συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου ακούστηκαν πολλά που κυρίως αφορούσαν την αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία. Στη συζήτηση που ακολούθησε της ερώτησης που ετέθη τόσο από τη μείζονα όσο και από την ελάσσονα αντιπολίτευση την ‘παράσταση΄ κατά κοινή ομολογία έκλεψε ο αντιδήμαρχος Σηπιάδας Ν. Μαμμάς που ομολόγησε ότι στη Δημοτική Ενότητα Σηπιάδας ‘δεν έχει γίνει τίποτα’ προς αποκατάσταση των ζημιών (!!). Μάλιστα δεν μπήκε στον κόπο να προσθέσει κάτι, έστω ένα λόγο παρηγορίας, όπως παράδειγμα μια υπόσχεση ότι πχ από εδώ και στο εξής θα γίνουν κάποιες ενέργειες κλπ κλπ. Ο κυνισμός του συγκεκριμένου αντιδημάρχου υπήρξε παροιμιώδης και είμαστε βέβαιοι ότι άφησε έκπληκτους όλους τους παρευρισκόμενους συμβούλους, της πλειοψηφίας συμπεριλαμβανομένους.

Πέρα από τον ανεκδιήγητο κυνισμό του αντιδημάρχου Σηπιάδας , ΄συλλάβαμε΄ ψευδόμενους δύο ακόμη αντιδημάρχους. Όταν συζητήθηκε το θέμα (επάρκειας και ποιότητας) της ύδρευσης στις Δημοτικές Ενότητες έλαβαν το λόγο οι κατά τόπους αντιδήμαρχοι για να εκθέσουν την κατάσταση. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δύο αντιδήμαρχοι ψεύδονταν μπροστά στα μάτια μας λες και ζούμε σε διαφορετικό τόπο και δε ξέρουμε τι γίνεται. Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Αφετών Ι.Ευαγγελάκης ισχυρίσθηκε ψευδόμενος ότι στην περιοχή της δικής του αρμοδιότητας δεν υπάρχει κανένα θέμα επάρκειας ενώ είναι σε όλους γνωστά τα τεράστια καλοκαιρινά προβλήματα ύδρευσης της (τουριστικής) Αφύσσου κατά πρώτο λόγο και της ταπεινής Λαμπινούς κατά δεύτερο λόγο.

Το ίδιο ψευδόμενος παρουσιάσθηκε ο αντιδήμαρχος Τρικερίου Β.Μανέτας που ισχυρίσθηκε ότι το Τρίκερι δεν έχει πρόβλημα όταν ο αγωγός από το φράγμα Παναγιώτικο λειτουργεί ‘ξεχνώντας’ ότι το μισό χωριό Τρίκερι το καλοκαίρι αντιμετώπισε μεγάλα υδροδοτικά προβλήματα παρόλο που τότε λειτουργούσε ο αγωγός χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό που έχουμε να επισημάνουμε ως συμπέρασμα είναι ότι η αλαζονεία των μελών της δημοτικής αρχής είναι τόσο μεγάλη που δε διστάζουν να εμφανίζονται κυνικοί και ψευδόμενοι. Εμείς σαν παράταξη και όσο περνάει από το χέρι μας θα είμαστε παρόντες να τους καταγγέλλουμε ενημερώνοντας τους δημότες του Νοτίου Πηλίου.

Προηγούμενο άρθρο«Σκεφτόμαστε Καθαρά» από εθελοντές, φίλους και μαθητές του Αχιλλοπούλειο Γυμνασίου – Λυκείου Τσαγκαράδας
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για τους φροντιστές υγείας από την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου