Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Θεσσαλίας, που έγινε τον Μάρτιο του 2019, από την εφημερίδα «Ελευθερία» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βασική διεκδίκηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ήταν η δημιουργία Ογκολογικού στη Λάρισα.

Έναν χρόνο μετά, στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο, που μετονομάστηκε σε 2οEυρωπαϊκό Forum Aνάπτυξης (χωρίς να έχει γίνει πρώτο ευρωπαϊκό forum), το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (Ιανουάριος 2020) και συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η εφημερίδα «Ελευθερία» -άλλαξαν σειρά οι διοργανωτές- όπως καταγράφει στο πρωτοσέλιδό της η ίδια η συνδιοργανώντρια εφημερίδα, πάλι μια από τις βασικές διεκδικήσεις ήταν το Ογκολογικό Κέντρο.

Ίδιες διεκδικήσεις, ίδιος πρωταγωνιστής ο Κώστας Αγοραστός, ίδιος κονφερασιέ ο Σωτήρης Πολύζος…

Εξάλλου ο Αγοραστός δήλωσε πως όνειρό του είναι η λειτουργία του Ογκολογικού στη Λάρισα, γι΄αυτό άλλωστε όπως είχε υπογραμμίσει δεν …διεκδίκησε και την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) για να αφοσιωθεί στο έργο του!

Και φυσικά τα έξοδα και τις δύο χρονιές τα πλήρωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η συνδιοργανώτρια εφημερίδα «καρπώθηκε» τις χορηγίες.

Στο ίδιο έργο θεατές!

Πηγή: https://www.larissanet.gr/2020/01/28/idies-diekdikiseis-idios-protagonistis-idios-konferasie/

Προηγούμενο άρθροΟ μάγος… και οι αχάριστοι …
Επόμενο άρθροΔιεγράφη ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τη Νέα Δημοκρατία! Δεν πέφτει ο ΠΑΟΚ