Πάρκο Καινοτομίας Joist | Τρίτη 19 Μαΐου 2026

Ο Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας (ΣΒΘ) σε συνεργασία με τον Τοπικό Κόμβο Καινοτομίας για την Κυκλική Αγροτική Παραγωγή Biofarms και την ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας – ΣΒΘΣΕ, διοργανώνει και σας καλεί στην Εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» στο Πάρκο Καινοτομίας Joist την Τρίτη 19 Μαΐου 2026 και ώρα 18:00 – 21:00 (Βαλτετσίου & Τριπόλεως, Λάρισα).
Οι πέντε (5) Ενότητες της «Ημέρας Προώθησης Βίο-προϊόντων» είναι οι εξής:
1η Ενότητα: Γεωργικές Βιομηχανίες & Αγροτικοί Συνεταιρισμοί / Ζήτηση Βίο-προϊόντων από την εσωτερική αγορά & το εξωτερικό. • Τον συντονισμό του πάνελ της 1ης Ενότητας θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΒΘΣΕ, κ. Βασίλειος Κλειτσογιάννης, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου.
2η Ενότητα: Καταστήματα Βίο-προϊόντων & αλυσίδες σούπερ μάρκετς / Τάσεις της ελληνικής αγοράς Βίο-προϊόντων. 3η Ενότητα: Αυτοδιαχειριζόμενες Αγορές Βίο-προϊόντων & Συνεργασίες με Πολιτιστικούς Φορείς & Οργανώσεις.
4η Ενότητα: Εστίαση, Κέτερινγκ & Ξενοδοχεία, μία νέα προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή με βίο-προϊόντα.
5η Ενότητα: Προτάσεις & Δράσεις Η «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» υποστηρίζεται επίσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και από τα Επιμελητήρια Μαγνησίας, Τρικάλων & Καρδίτσας Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας πατήστε ΕΔΩ
















