Καταρράκτης της Παλαιοκαρυάς

Καταρράκτης Παλαιοκαρυάς. Ένα μοναδικό μέρος. Ιδιαίτερη φύση, εξαιρετικό τοπίο. Ένα γνωστό-άγνωστο σημείο της Θεσσαλίας και γι΄αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη να το κάνουμε γνωστό παντού. Σε λίγο καιρό αναμορφώνουμε όλη την περιοχή και δημιουργούμε αυτό που λείπει. Τη διαδρομή. Δημιουργούμε ένα οικολογικό μέρος με τη δυνατότητα να το επισκέπτονται πολλοί. Ενεργοποιούμε ένα μεγάλο μνημείο της φύσης. Αυτή είναι η νέα Θεσσαλία που δομούμε. Χτίζουμε τη νέα Θεσσαλία του μέλλοντος, σήμερα.http://bit.ly/2r5y6KK

Δημοσιεύτηκε από Kostas Agorastos – Κώστας Αγοραστός στις Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019
Χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του αύριο

Laboremus – Ας εργαστούμε.Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτη ενός σημαντικού οδικού έργου που αναμένεται να συνδέσει με ασφάλεια την πόλη της Λάρισας με την Εθνική Οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκη. «Res, non verba» είναι το σύνθημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δηλαδή «Έργα και όχι λόγια». Το έργο ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο στη Βιοκαρπέτ ενώ ενδιάμεσα αναμένεται να κατασκευαστεί και ένα κυκλικός κόμβος. #Δημιουργούμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές περιφερειακό για την πόλη της Λάρισας. Ενώ #δίνουμε_διέξοδο στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κεντρικός ιστός της πόλης. #Χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του αύριο. Αυτή είναι η Θεσσαλία που ονειρεύονται τα παιδιά μας και εμείς θέλουμε να παραδώσουμε. Για να γίνει όμως αυτό, εργασία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και του περιβάλλοντος.http://bit.ly/2LtC8Dz

Δημοσιεύτηκε από Kostas Agorastos – Κώστας Αγοραστός στις Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Την ανάπλαση με παγκάκια, φωτισμό και σήμανση του Καταρράκτη Παλαιοκαρυάς στα Τρίκαλα δίπλα στον επαρχιακό δρόμο προς το Περτούλι και μία μέλετη ύψους 350 χιλιάδων στον κόμβο της Νίκαιας (στο IKEA και το ΙΑΣΩ) επέλεξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τα νέα επικοινωνικά βίντεο που γύρισε, ενώ θυμίζει για μία ακόμη φορά το Ειδικό Σχολείο που τελειώνει στη Λάρισα για το όποιο έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φοιρές ώς το έργο που έχει “πάρει” πάνω του. Το ενδιαφέρον στα βίντεο του κ. Αγοραστού είναι τα τσιτάτα για το πως αλλάζει την Θεσσαλία… και ιδιαίτερα τα λατινικά αποφθέγματα που πλέον χρησιμοποιεί όπως το “Laboremus” – δηλ, “ας εργαστούμε” ή το «Res, non verba» δηλ, «Έργα και όχι λόγια», προφαανώς διότι ενημερώθηκε για το άλλο ρητό των λατίνων που χρησιμοποιούμε ως τίτλο του σχολίου μας το “Quidquid latine dictum sit, altum videtur” δηλ, πω “ό,τι λέγεται στα λατινικά φαίνεται βαθυστόχαστο”.

Ας απολαύσουμε όλοι μαζί τη σκηνική παρουσία και το επικοινωνιακό ταλέντο μπροστά στην κάμερα του ανθρώπου που “χτίζει τη Θεσσαλία του μέλλοντος”, αλλά είναι προτελευταίος σε απορροφητικότητα από όλες τις Περιφέρειες της χώρας στο ΕΣΠΑ, με κάτω του 10% απορροφήσεις στην καινοτομία, την έρευνα και τα έργα πολιτισμού (μόλις 5.5%), που τα πάει όμως καλά με τους δρόμους και τις συντηρήσεις… Παράλληλα σας καλώ να προσέξετε ότι στην δήλωση του ο κ. Αγοραστός για τον κόμβο στα Αστέρια που ολοκλήρωσε η Περιφέρεια, μεταξύ των επιχειρημάτων του για τη χρησιμότητα του έργου, λέει πως συμβάλει στο να μην υπάρχει ρύπανση στη περιοχή γιατί τα αυτοκίνητα δεν θα σταματούν πλέον σε φανάρι, ενώ δίπλα στον κόμβο είναι η ΑΓΕΤ, όπου καίγονται τα σκουπίδια και η σκόνη είναι ο μόνιμος σύντροφος των κατοίκων της περιοχής.

https://www.facebook.com/KonstantinosAgorastos/videos/719744285186117/
Προηγούμενο άρθροΑνησυχία για πιθανή κατάργηση του «Φιλόδημου» εκφράζει ο Πατής Κουτσάφτης
Επόμενο άρθρο«Να μην δοθούν σε εργολάβο οι υπηρεσίες καθαριότητας» τουτ Πανεπιστημίου ζητούν οι καθαρίστριες