Αύριο Παρασκευή στα Δικαστήρια του Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση των Εναργών Πολιτών δικάζονται ως κατηγορούμενοι από την βιομηχανία των SLAPP μηνύσεων της Δημοτικής Αρχής Βόλου ο Θωμάς Κλημόπουλος και ο Αριστείδης Φραγκουδάκης ενεργοί πολίτες της περιοχής, επειδή προασπίστηκαν το δικαίωμα στο δημόσιο αγαθό του νερού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ και στο δικαίωμα όλων μας για καθαρή θάλασσα του Παγασητικού και του περιβάλλοντος.
Οι Ενεργοί Πολίτες, εκ των οποίων οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Κάιρας, Φαίη ΤΖανετουλάκου, Στέλιος Λημνιός, Ιφιγένεια Ηλιοπούλου και Μάρκος Βαξεβανόπουλος εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε κάθε ενεργό πολίτη που θα υπερασπιστεί το περιβάλλον με κάθε κόστος.
“Αύριο στις 9 το πρωί συνεχίζεται η δίκη που έχει απασχολήσει τα Δικαστήρια του Βόλου και πρέπει να είμαστε όσο δυνατόν περισσότεροι πολίτες για υποστήριξη στους αγωνιστές αυτούς και απέναντι στον Μπεϊσμό που έχει χτυπήσει κάθε πτυχή της κοινωνίας της πόλης μας’, τονίζουν.

Προηγούμενο άρθροΑλ.Μεϊκόπουλος:«Η εικόνα της Μαγνησίας 8 μήνες μετά τις πλημμύρες δεν αφήνει περιθώρια ελαφρυντικών στην Κυβέρνηση»
Επόμενο άρθροΣτον τελικό της Eurovision η Μαρίνα Σάττη (video)