Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα TALOS και οι μικροί της φίλοι θα συναντηθούν σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες μετά το κλείσιμο των σχολείων και λίγο πριν τις απαραίτητες θερινές διακοπές.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δια της ΕΑΔΠ και η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής TALOS, καλούν παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-15 ετών (χωρισμένα σε τμήματα κατάλληλα διαβαθμισμένα) να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, που φιλοξενείται στο κτίριο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου (Γ.Καρτάλη-Ροζού). Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές περιόδους, συνολικής διάρκειας 5 εβδομάδων (4+1) από 18 Ιουνίου 2019 έως τις 19 Ιουλίου 2019, και με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από 8:30 π.μ. -14:30 μ.μ. Οι φετινές θεματικές και τα πρότζεκτ των παιδιών, θα αφορούν ζητήματα όπως: «Βιώσιμη κινητικότητα», «Διάστημα», Κινηματογράφος», «Έξυπνη ενέργεια», «Φυσικές καταστροφές». Συνοπτικά, οι δραστηριότητες σχετίζονται με ρομποτική, προγραμματισμό, δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για κινητά και τάμπλετ, πειράματα φυσικών επιστημών, αρχιτεκτονική και σχεδίαση, τέχνες, κηπουρική, δημιουργία βιντεοιστοριών, επεξεργασία φωτογραφίας, κέντημα και δημιουργίες με υφάσματα, κινηματογράφο κ.α. Το πλήρες και ακριβές πρόγραμμα θα αναρτηθεί αμέσως μετά την λήξη της περιόδου εγγραφών.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται απευθείας και αποκλειστικά στον σύνδεσμο:
http://bit.ly/2WzMhlw . Θέσεις αυστηρά περιορισμένες. Περίοδος εγγραφών από 9/5-3/6. Για απορίες, πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.Κούρια (6944965406) και κ.Πρώια (2421074636).