Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά. Λίγο πριν τις δύο μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της…

Την ώρα της μεταφοράς του φέρετρου από το παρεκκλήσι στον Μητροπολιτικό Ναό για την εξόδιο ακολουθία, πλήθος κόσμου χειροκροτούσε, πετούσε τριαντάφυλλα και φώναζε «Αθάνατη».

Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, τα τρία της παιδιά, ο σύζυγός της, η αδελφή της και η ανιψιά της,, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας βρίσκονται ήδη στη Μητρόπολη Αθηνών. Λίγα λεπτά πριν τις δύο στη Μητρόπολη εισήλθαν ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Μαρέβα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο γγ του ΚΚΕ, ο γγ του Μέρα 25 Γιάνης Βαρουφάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κυριάκος Πιερακκάκης. Ακόμη ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ντόρα Μπακογιάννη με τα παιδιά της. Τελευταία από όλους εισήλθε στη Μητρόπολη η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου έξω από την Μητρόπολη για να συνοδεύσει την γενναία πολιτικό και φίλη στο τελευταίο της ταξίδι.

Πηγή: iefimerida