Το ΚΚΕ  με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική του Επιτροπή καταγγέλλει την βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά , εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα.

“Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.632.0_el.html#goog_867183884
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.632.0_el.html#goog_867183886

Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΔιημερίδα με θέμα: «Γεωργική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη Θεσσαλίας-Προβλήματα-Προοπτικές»
Επόμενο άρθροΤ.Ε. Μαγνησίας του ΚKE: Εγκληματική και μαφιόζικη η επίθεση Ζαχείλα στον Κώστα Γαργάλα