Σε συνάντηση των αντιδημάρχων τουρισμού των δήμων Βόλου, Ν. Πηλίου και Ζαγοράς Μουρεσίου, συζητήθηκαν θέματα για κοινές τουριστικές δράσεις οι οποίες θα προβάλλουν τον προορισμό Βόλος – Πήλιο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή των τριών Δήμων σε τουριστικές εκθέσεις με ενιαίο περίπτερο, και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του περιπατητικού τουρισμού στο Πήλιο, στα πλαίσια υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου από το LEADER προγράμματος “Pelion Routes” στο οποίο μετέχουν και οι τρεις Δήμοι.

Τέλος συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συμμετοχή τους στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη  από 12-14 Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση που έγινε στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου συμμετείχαν οι: Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου, Αποστόλης Σουλδάτος, Τοπικός Αντιδήμαρχος Μουρεσίου και Τουρισμού Δήμου Ζαγοράς –Μουρεσίου και Ιωάννης Φιλίππου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νότιου Πηλίου.