Η δήλωση της κας Κωνσταντοπούλου μετά την καταδίκη Μπέου:

” Μια μεγάλη νίκη του κινήματος σήμερα, η καταδίκη σε δεύτερο βαθμό του Δημάρχου Βόλου Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή, σε 9 μήνες φυλάκιση, με επιβολή και των δικαστικών εξόδων. Άλλο ένα παράσημο στη συλλογή καταδικών, που σίγουρα έχει ο συλλέκτης καταδικαστικών αποφάσεων, Αχιλλέας Μπέος.

Εγώ θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση για το γεγονός ότι δύο άνθρωποι μαχόμενοι, ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος και ο Στέλιος Λημνιός, δύο Ενεργοί Πολίτες, που είναι και παραμένουν ενεργοί, υπερασπιζόμενοι τα πιο ιερά μας δικαιώματα, το δικαίωμα στη ζωή, στη δημόσια υγεία, στο περιβάλλον, έδωσαν αυτή τη μάχη κατά της καρκινογόνας καύσης των απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ, κατά της ρύπανσης του περιβάλλοντος, του ατμοσφαιρικού αέρα και συνολικά του φυσικού περιβάλλοντος, κατά της υπονόμευσης της ανθρώπινης υγείας και της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, αυτή τη μάχη κατά εκείνων που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Δώσαν τη μάχη και τη δίνουν.

Δώσαμε μαζί τη μάχη στο Δικαστήριο και την κερδίσαμε, διότι όταν αγωνίζεσαι νικάς και ακόμη κι αν δεν νικήσεις με την πρώτη, αν επιμείνεις, στο τέλος, θα δικαιωθείς. Και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο, θετικό, ελπιδοφόρο μήνυμα της σημερινής ημέρας, ότι στο τέλος κάθε κατεργάρης, και να το ακούνε όλοι οι κατεργάρηδες, κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του!Και στο τέλος η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Μια μεγάλη νίκη, μια πολύ σημαντική απόφαση. Ήρθαμε αρκετές φορές εδώ στη Λάρισα. Οι παριστάμενοι για την υποστήριξη της κατηγορίας, ο Μάρκος και ο Στέλιος από το Βόλο, εγώ από την Αθήνα, διεκδικώντας το δίκαιο. Το δίκαιο θέλει κόπο, θέλει προσπάθεια, είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος η χαρά που βιώνεις σε αποζημιώνει.”

ΥΓ: Ο Δήμαρχος Βόλου δεν εχει σχολιάσει ως τώρα την καταδικαστική αποφαση του Εφετείου εις βαρος του.



Προηγούμενο άρθροΞεκινούν διαδικασίες πλήρωσης θέσεων Διευθυντών σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΜεϊκόπουλος: Γιατί έφυγα από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ