Κοπάνα από το σχολείο για την Black Friday

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από κατάστημα αθλητικών ειδών σε εμπορικό κέντρο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα σύμφωνα με το thestival.gr οι περισσότεροι καταναλωτές που περίμεναν στις ουρές ήταν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Φαίνεται πως οι μαθητές αποφάσισαν να μην παρακολουθήσουν τις πρώτες ώρες μαθημάτων στο σχολείο τους και να στηθούν στις ουρές των πολυκαταστημάτων, ώστε να ψωνίσουν τα αγαπημένα του προϊόντα σε έκπτωση.

Μάλιστα χτες  η Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης είχε εκφράσει τους φόβους τους πως τα σχολεία θα αδειάσουν για ακόμη μία φορά εν όψει Black Friday ώστε οι μαθητές να πάνε να ψωνίσουν.

Όπως είχε καταγγείλει, «οι διαφημιστικές καμπάνιες πολλών αλυσίδων για την black friday, είχαν συγκεκριμένη στόχευση στο ευαίσθητο εφηβικό κοινό με προσφορές σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, games, αθλητικών ειδών, καλλυντικών κ.α. Η διαμόρφωση καταναλωτικής συνείδησης με όρους πραγματικού κανιβαλισμού σε αυτές τις ηλικίες είναι μια ακόμα εγκληματική πολιτική του εμπορικού κεφαλαίου με μοναδικό στόχο την κερδοφορία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, τα προηγούμενα δύο χρόνια που πραγματοποιήθηκε πάλι Black Friday, τα σχολεία ήταν άδεια, ενω χαρακτηρίζουν την ημέρα … βλάκ.. Friday.

Πηγή: Το είπαν και το έκαναν -Οι μαθητές στην Θεσσαλονίκη έκαναν κοπάνα και σχημάτισαν ουρές σε πολυκαταστήματα [βίντεο] | iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση Pulse: 9,5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθρο“Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή” λέει η καθαρίστρια Γιάννης Αϊ Γιάννης από τη φυλακή