Νεο σόου στα Δικαστήρια
Συνοδευόμενος από τον αδερφό του που τον συνοδεύει σχεδόν παντού τις τελευταίες εβδομάδες και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων κ. Καπουρνιώτη, βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου σημερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να καταθεσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, αναφορικά με τις καταστροφές στους χλωριωτές των δεξαμενών νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΜΒ στις Σταγιάτες.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου αφού αποκάλεσε τους κατοικους των Σταγιατών που αντιδρούν “κοπρίτες” τους κατηγορησε ως καλλιεργητες “φούντας” και καταληψίες ενός κοινοτικού κτιρίου και μουσείου:
«Οι άνθρωποι άνοιξαν μία πληγή που δε σταματάει. Δεν έχουν αντιληφθεί οτι εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Οι Σταγιάτες δεν είναι ιδιοκτησία τους. Είναι πολίτες όπως και οι υπόλοιποι. Αν νομίζουν οτι με τη σιωπή μου θα διεκδικήσω από αυτούς μία ψήφο, τους λέω οτι δεν τη θέλω. Ξεκινάει ένας αγώνας δικαίωσης για να αφήσουν αυτοί οι κοπρίτες τις ανταρσίες γιατί ο Βόλος είναι ένας. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Έχουν κάνει κατάληψη του κοινοτικού κτιρίου και ενός μουσείου. Το έχουν κάνει γυμναστήριο, παράγουν φούντα, δεν ξέρω αν είναι ποταμίσια ή όχι. Είναι μία χούφτα από χαβαλέδες. Ένα μηδέν είναι. Κάποιοι τους ανεχόντουσαν γιατί διεκδικούσαν ψήφους”.
















