Παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο του Αλμυρού τα εμφιαλωμένα νερά που προσέφεραν οι ακροατές του Ράδιο ΒΕΡΑ στους κατοίκους του Δήμου Αλμυρού που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία Ιανό, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών διατροφής μακράς διάρκειας για τους πληγέντες της Καρδίτσας & των Φαρσάλων στα γραφεία του Ράδιο ΒΕΡΑ στην οδό Φέρων στο Old City στον 3ο όροφο.

“Οι εργαζόμενοι του Ράδιο ΒΕΡΑ  παραδώσαμε τις εξάδες του νερού στο Δημαρχείο του Αλμυρού  στον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο .

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Βολιώτες για την προσφορά τους  όπως και το Ράδιο ΒΕΡΑ που είχε την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση των νερών.

Η περιοχή του Αλμυρού και τα γύρω χωριά  αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την παροχή νερού αφού  τα αντλιοστάσια καταστράφηκαν από την πλημύρα και το νερό που διατίθεται στα δίκτυα είναι μη πόσιμο και μόνο για τις ανάγκες καθαριότητας των σπιτιών.

Τα νερά μεταφέρθηκαν στο Δημαρχείο του Αλμυρού με το φορτηγάκι του  old city.

Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν”.

Πρωτοβουλία και από την ΠΑΕ ΝΙΚΗ

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 συμπαραστέκεται εμπράκτως στους ταλαιπωρημένους κατοίκους των πληγεισών περιοχών του Νομού Καρδίτσας, από τον κυκλώνα Ιανό, και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για εκείνους.

Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου να επισκέπτονται, από σήμερα, Πέμπτη 24/9, μέχρι και την Τετάρτη 30/9, τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, επί της οδού Μαιάνδρου, δίπλα από το Γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, από τις 16:00, μέχρι και τις 18:00 και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας για λίγο παραπάνω “φως”, για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των μελών όλων αυτών των οικογενειών που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεινοπαθούν.

Συλλέγουμε μπουκάλια νερό, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέδες, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Κάθε προσφορά, έστω κι η μικρότερη, κρίνεται σημαντική.

Προηγούμενο άρθροΜουζάκι: Βρέθηκε στις λάσπες του Πάμισου η 40χρονη φαρμακοποιός
Επόμενο άρθροΔιάγγελμα Μητσοτάκη στις 6 για τον κορωνοϊό -Δεν θα αναγγείλει νέο lockdown – 7 οι θάνατοι σε λίγες ώρες