Ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας

Με λύματα πλημμύρισε ο χώρος του πάρκου στα Αστέρια όπου βρίσκεται το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΜΒ πλημμύρισε στα Αστερια στην Αγριά. Η κατάσταση για τους περιοίκους είναι δυσάρεστη σε οσμές ενώ ανακοίνωση εναντιον υου Δήμου εξέδωσε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία που αναφέρει: «Πλημμύρισε σκ… το παρκάκι στα Αστέρια Αγριάς, που το είχε κάνει «κούκλα» ο κ. Μπέος. Όσοι άτυχοι οδηγοί περνούν από εκεί κλείνουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου από τη δυσοσμία. Όσο για τους άτυχους περίοικους, άστα να πάνε. Νομίζουν ότι κοιμούνται μέσα σε βόθρο.
Όπως το είχαμε περιγράψει παλιά έτσι είναι. Δηλαδή σαν τους τάφους που απέξω είναι «κούκλα» και από μέσα πανούκλα. Η επιμονή και η «μαγκιά» του κ. Μπέου πληρώνεται από τους κατοίκους των Αστεριών. Όσοι μάλιστα τον ψήφισαν και θα είναι πολλοί, τώρα «τα παράπονα στο… Δήμαρχο». Που δεν δέχτηκε να μετατοπίσει το αντλιοστάσιο των ακαθάρτων της Αγριάς, μόλις 100 μέτρα πιο εκεί, δίπλα στην ΕΛΙΝ, παρά τη συνηγορία της τότε Υφυπουργού κυρίας Χρυσοβελώνη.
Ένα πάρκο λοιπόν, σημείο αναφοράς και αναψυχής για τους κατοίκους των Αστεριών έχει καταντήσει σημείο αποφυγής. Προς δόξαν της Δημοτικής μας Αρχής. Εύγε!
Πρόταση: Να μετακομίσει εκεί ο κ. Μπέος έστω και για ένα 24ωρο.

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντική Πρωτοβουλία: Ναι στην επέκταση του ΞΕΝΙΑ αν δώσει κοινόχρηστα μέτρα από τη περίφραξη της θάλασσας
Επόμενο άρθροΠαλαιοκομματική “μανούλα” με χρίσμα Στασινού η Νάνσυ.Αρκεί;