Από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου με επικεφαλής τον κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κατέθεσε σύσσωμη η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης, σχετικά με τις ενέργειες που δεν έγιναν έως αυτή τη στιγμή σχετικά με τις ελαφρύνσεις επαγγελματιών και ιδιωτών, καθώς και στις επεκτάσεις τραπεζοκαθισμάτων λόγω του GOVIT 19.
Συγκεκριμένα ο κ. Mιλτ. Παπαδημητρίου και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης τόνισαν ότι παρόλο που υπήρξε έκτακτη οικονομική επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος μας είναι ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που δεν προέβη σε μείωση των Δημοτικών τελών των καταστημάτων, καθώς και στην οικονομική ελάφρυνση ευπαθών ομάδων συνδημοτών μας.
Δήμοι, πανελλαδικά, μικρότερου οικονομικού μεγέθους με αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων έχουν προβεί σε σημαντικές ελαφρύνσεις σε επαγγελματίες πληττόμενους από την κρίση βάσει των ΚΑΔ του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και σε πληττόμενους πολίτες.
Επίσης δεν έχουν εκδοθεί ακόμη επεκτάσεις των αδειών των τραπεζοκαθισμάτων των επιχειρήσεων όπου αυτό είναι εφικτό (στην συντριπτική πλειοψηφία είναι στον Δήμο μας) με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να είναι εκτεθειμένες απέναντι στις Δημόσιες Αρχές. Χωρίς καμία διάθεση για στείρα αντιπολίτευση καταθέσαμε στην Δημοτική Αρχή πλήρη και τεκμηριωμένη πρόταση που περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους πληττόμενους συνδημότες μας επαγγελματίες ή ιδιώτες και ζητούμε να την κάνει άμεσα αποδεκτή προκειμένου να ανακουφιστεί μεγάλο τμήμα της κοινωνίας.
Σε περίπτωση που η Δημοτική Αρχή δεν φέρει στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα προς έγκριση, η παράταξή μας θα αναλάβει πρωτοβουλία συνεργασίας με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έχοντας την πλειοψηφία (αφού η ομάδα του κ. Μιτζικού είναι μειοψηφούσα έναντι του συνόλου των 3 παρατάξεων μειοψηφίας) θα προβεί στην ψήφιση της ανωτέρω πρότασης.

Προηγούμενο άρθροΜειώνεται το εισιτήριο, πυκνώνουν τα δρομολόγια στο Αστικό ΚΤΕΛ
Επόμενο άρθρο47 σημεία αυθαιρέτων προς κατεδαφίση σε Σκιάθο, Σκόπελο Ν.Πηλιο – Έρχονται κατεδαφίσεις