Από τον Αύγουστο του 2019, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, έχει να διοργανωθεί ο πρώτος και πολύ επιτυχημένος θεσμός του φορέα πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», τις «Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις».
Αφού λήφθηκαν πολύ σοβαρά οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και την επετειακή χρονιά που διανύουμε φέτος, όπου συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, ετοιμάστηκε και προτείνεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα των επετειακών «Αυγουστιάτικων Παρακλήσεων 2022», αφιερωμένων στις «Προσφυγοπούλες Παναγιές» της Μικρασίας και των άλλων αξέχαστων πατρίδων.
Ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων, που και πάλι έχει την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων,είναι ενταγμένος στο πλαίσιο του ενιαίου συλλογικού προγράμματος των επετειακών δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο: «1922 – 2022ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ», για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, που συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δια του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας και του φορέα της στον πολιτισμό«Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι, ”Το Εγγλεζονήσι”, ΄΄Ίωνες” και ”Μνήμες Προσφύγων”.
Θα τις υποστηρίξουν και πάλι μουσικά, αξιόλογα τοπικά σχήματα, θα έχουμε και φέτος την συνεργασία και τη συμπαράσταση των κατά τόπους θρησκευτικών και πολιτιστικών φορέων, προπάντων όμως του Ηλία Λιαμή και του Δημήτρη Καραβασίλη, η συμμετοχή των οποίων έγινε σχεδόν απαιτητή από τις διάφορες περιοχές.
Σπάνια Ιερά Εικονίσματα της Παναγίας της ”προσφυγοπούλας”, έφεραν μαζί τους, και με άλλα Ιερά κειμήλια από την Μικρά Ασία και τον ξεριζωμό οι πρόσφυγες Έλληνες το 1922.Με την πίστη τους, με την αρετή τους, με την αγάπη τους, την ευγνωμοσύνη τους, εκφράζουμε όλοι εμείς σήμερα τις ευχαριστίες μας προς την Κυρία Θεοτόκο και στεκόμαστε πάλι έμπροσθεν της, έχοντας γονατίσει με το σώμα αλλά και με την ψυχή μας και έχοντας στα μάτια μας δάκρυα, δάκρυα ευγνωμοσύνης, δάκρυα χαράς για το πανσεβάσμιο πρόσωπό της.
Μερικές από αυτές τις «Προσφυγοπούλες Παναγιές», είναι:
Παναγία Γεντζέ Πανόρμου Προποντίδας, που σήμερα προσφέρει την ευλογία της στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πιπεριά Αριδαίας.
Παναγία Μηλιώτισσα Μηλιάς Αριδαίας, που την έφεραν οι κάτοικοι του χωριού Ελμαλίκ Νικομήδειας, με πρωτοστάτη τον Παπά Παύλο Τσαουσάκη και την εγκατέστησαν στη νέα τους πατρίδα, στο χωριό Μηλιά του νομού Πέλλας, στον Ιερό Ναό Γενέσιον της Θεοτόκου.
Παναγία Φανερωμένη Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης. Η θαυματουργή αυτή εικόνα της Παναγίας βρίσκεται στο ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και την έφεραν οι πρόσφυγες, που κατάγονταν από τη Μηχανιώνα της χερσονήσου της Κυζίκου.
Παναγία Τσιμερά Πόντου. Η πολύχρωμη αυτή εικόνα της Παναγίας με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια, βρίσκεται στην εκκλησία του χωριού Πέντε Βρύσες του Λαγκαδά και είναι έργο του 17ου αιώνα. Κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Ανταλλαγή των πληθυσμών που επακολούθησε, τη μετέφερε στο χωριό πάνω στην πλάτη του ο πρόσφυγας Παναγιώτης Νεμψίδης από την Τσιμερά του Πόντου και το 1973 την παρέδωσε στην εκκλησία.
Παναγία Βηματάρισσα. Η θαυματουργή αυτή εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας (15ος αιώνας) φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Λαγκαδά.
Παναγία Γιάτρισσα Ασκού. Σήμερα βρίσκεται στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στον Ασκό, Λαγκαδά.

Η πραγματοποίηση των φετινών εκδηλώσεων των «Αυγουστιάτικων Παρακλήσεων», δεν είναι απλώς η συμμετοχή μας στιςτιμητικές εκδηλώσεις για το 2022, όπου συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 και τον βίαιο και αναγκαστικό ξεριζωμό των Ελλήνων της ευρύτερης περιοχής της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης, είναι ακόμη ένα πολιτιστικό στοίχημα για τη Μαγνησία και την περιοχή της Αγιάς, αφού πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες και μετ΄ επιτάσεως τίθεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ούτε είναι η συνέχιση ενός θεσμού που ξεκίνησε από το 2014, είναι προπάντων η ανάγκη συνεχούς αναφοράς στην «Μητέρα» την Παναγιά μας, με όποιον τρόπο μπορούμε.
Οι «Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις» αποτελούν τον πρώτο θεσμός που καθιέρωσε, αμέσως μετά την ίδρυσή του τον Ιούνιο του 2014, ο φορέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος».
Εκτιμήθηκε ότι η δράση αυτή μπορεί να προσθέσει στην ατμόσφαιρα της κατάνυξης του Α΄ Δεκαπενθήμερου του Αυγούστου, μια ευχάριστη και ψυχικά ωφέλιμη εικόνα στους κατοίκους του Βόλου, της Μαγνησιώτικης υπαίθρου και της περιοχής της Αγιάς Λαρίσης, αλλά και στους πολυπληθείς επισκέπτες του καλοκαιριού.
Ο σχεδιασμός ήταν ότι μετά την Ακολουθία των Παρακλήσεων, όπου προηγουμένως χοροστατεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, να ακολουθούν συγκεκριμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις επιπέδου, για όλους τους πολίτες (και αυτούς που δεν παρακολούθησαν την Ιερά Παράκληση), στους προαύλιους χώρους Ιερών Ναών και Μοναστηριών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.
Σκοπός των εκδηλώσεων, να ελαφρύνει κάπως το έντονα θρησκευτικό συναίσθημα, να αγαλλιάσει και να ψυχαγωγήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες των πατρογονικών τους εστιών, δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τοπικά μουσικά σχήματα, κυρίως, αλλά και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες με τραγούδια και μουσικές που έχουν αναφορά στην Παναγιά μας.
Πέραν όμως της ψυχαγωγίας, στοχεύσαμε με αυτόν τον τρόπο, να αναδεικνύουμε και «κρυμμένους» εξαιρετικούς θρησκευτικούς και πολιτισμικούς χώρους, που, με την ευκαιρία αυτή, ο επισκέπτης θα μπορούσε να επισκεφθεί και να γνωρίσει καλύτερα.
Σημαντικά σημεία, όπως Ο λόφος της Επισκοπής με την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου στον Παλαιό Πλάτανο Αλμυρού, η Μονή ΠΑΟΥ στην Αργαλαστή Πηλίου, ο Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων στην εγκαταλειμμένη Άνω Κερασιά κ.ά. αποτέλεσαν σημεία αναφοράς και ανάδειξης.
Ο στόχος της «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ», ήταν οι εκδηλώσεις αυτές, που σημειωτέων προσφέρονται δωρεάν, να αγκαλιαστούν και από όλους τους ανθρώπους. Έτσι μετά την παρέλευση οκτώ ετών, μπορούμε με βεβαιότητα να αναφέρουμε ότι επετεύχθη απόλυτα.
Την προηγούμενη εξαετία διοργανώθηκαν πάνω από εξήντα (60) εκδηλώσεις πολιτισμού, σε διαφορετικές επί το πλείστων περιοχές, δίνοντας τη δυνατότητα σε μουσικά σχήματα της περιοχής μας να γίνουν ευρύτερα γνωστά και να ψυχαγωγήσουν κατοίκους και παραθεριστές της περιφέρειάς μας.
Τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε ακόμη μια καινοτομία, πολύ ενδιαφέρουσα και επεξηγηματική. Ο διδάκτωρ Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγός και συγγραφέας Ηλίας Λιαμής και ο Ιμβριώτης Συγγραφέας και Διευθυντής του Γυμνασίου της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» Δημήτρης Καραβασίλης, συνοδεύουν με όμορφα κείμενα από την Ελληνική Λογοτεχνία τα ακούσματα που παρουσιάζει το μουσικό σχήμα.
Καθόλου δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους κατά τόπους φορείς και κατοίκους, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα κάθε έτους να συμπληρώνετε με την λήξη του προηγούμενου!
Συνεχίζουμε λοιπόν και τη φετινή χρονιά με αναφορά στις «Προσφυγοπούλες Παναγιές», πολύ επιτυχημένο τίτλο που έδωσε η πρόεδρος από το «Εγγλεζονήσι», Ουρανία Σταματιάδου, στους Ιερούς Ναούς της Νέας Ιωνίας, του Βόλου, της Μαγνησιακής υπαίθρου και της περιοχής της Αγιάς της Λάρισας. Η παραδοσιακή ορχήστρα με επικεφαλής τον Κώστα Μούτο και η Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ» με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Νεκτάριο Δεμελή και με την αγγελική φωνή του Βασίλη Αγροκώστα, έχουν αναλάβει να μεταφέρουν μουσικά το πνεύμα των ημερών.
Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου θα ξεκινήσουν, αύριο Δευτέρα 1η Αυγούστου, ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων, εγκαινιάζοντας στην ουσία και την ολοκλήρωση της 1ης φάσης του έργου της αποκατάστασης της κεραμοσκεπής και των κάθετων επιφανειών στην νότια και δυτική – εμπρόσθια πλευρά του Μητροπολιτικού μας Ναού. Ύστερα από τέσσερα, περίπου, χρόνια φάνηκε πλέον ο Ναός του Πολιούχου της πόλης μας λαμπρός και μεγαλοπρεπής, στα σημεία τα οποία αποκαταστάθηκαν. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, η μέριμνα του οποίου για την εξέλιξη και εκτέλεση των απαιτούμενων παρεμβάσεων στον Καθεδρικό του Ναό είναι διαρκής, με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να εκφράσει την ευαρέσκειά του για την ολοκλήρωση του έργου, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν προς την κατεύθυνση αυτή.
Στην ίδια κατεύθυνση και ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού μας Ναού Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, μαζί με τους συνεφημερίους του, το ΕκκλησιαστικόΣυμβούλιο, τα στελέχη και κυρίως με τους ενορίτες του Αγίου Νικολάου, επιθυμεί και με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της 1ης φάσης του έργου, κυρίως δε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, για την διαρκή προσωπική μέριμνα και το συγκινητικό της ενδιαφέρον για την πορεία των εργασιών, καθώς και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων, Δρ Κωνσταντίνο Φλαμπούρη και το τεχνικό επιτελείο της Αντιπεριφέρειας, όπως, επίσης και τον επιβλέποντα Μηχανικό κ. Γεώργιο Καρύδη.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΟΥΏρα 19.30Αρχιμ.ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Τραγούδι: Ελεάννα Βαρελά
Κλαρίνο: Νίκος Κερασιώτης
Βιολί: Γιάννης Σκαμπαρδώνης
Κανονάκι: Ζήσης Γεωργαλιός
Λαούτο: Κωνσταντίνος Μούτος
Κρουστά: Αναστασία Λύτρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
Ώρα 19.30
π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ Τραγούδι: Ελεάννα Βαρελά
Κλαρίνο: Νίκος Κερασιώτης
Βιολί: Γιάννης Σκαμπαρδώνης
Κανονάκι: Ζήσης Γεωργαλιός
Λαούτο: Κωνσταντίνος Μούτος
Κρουστά: Αναστασία Λύτρα ΤΡΙΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥΏρα 19.30
π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Τραγούδι: Ελεάννα Βαρελά
Κλαρίνο: Νίκος Κερασιώτης
Βιολί: Γιάννης Σκαμπαρδώνης
Κανονάκι: Ζήσης Γεωργαλιός
Λαούτο: Κωνσταντίνος Μούτος
Κρουστά: Αναστασία Λύτρα

ΤETAΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥΏρα 19.30
π. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ώρα 19.30
ΑΡΧΙΜ. π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής

ΣΑΒΒΑΤΟ 6ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
ΒΕΛΙΚΑ ΑΓΙΑΣ
Ώρα 19.30
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΛΙΚΑΣ «Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
“Θάλασσα & παράδοση”
Ένα πρόγραμμα με αντιπροσωπευτικούς χορούς από τα νησιά μας την Κρήτη και τη Μικρά Ασία.
Υπεύθυνος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ
Ώρα 19.30
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΝΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ 6947722162
Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ ΒΟΛΟΏρα 19.30
Αρχιμ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Τραγούδι: Ελεάννα Βαρελά
Κλαρίνο: Νίκος Κερασιώτης
Βιολί: Γιάννης Σκαμπαρδώνης
Κανονάκι: Ζήσης Γεωργαλιός
Λαούτο: Κωνσταντίνος Μούτος
Κρουστά: Αναστασία Λύτρα

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΒΟΛΟΥ
Ώρα 19.30
Αρχιμ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
Ώρα 19.30
Αρχιμ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ
Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΒΥΖΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ
Ώρα 19.30
π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΝΟΥΤΟΣ
Τηλέφωνο 6976364383 Ορχήστρα «ΙΩΝΙΑ»
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νεκτάριος Δεμελής
Τραγούδι: Βασίλης Αγροκώστας
Κανονάκι: Γεωρ Διαμαντόπουλος Ακορντεόν: Χρυσ. Χατζηγεωργίου
Σαντούρι: Δημ. Χατζηγεωργίου
Κιθάρα: Στέφ. Κωστόπουλος
Λαούτο : Αντώνης Βούλγαρης
Κόντρα μπάσο: Γιώργος Χαρίτος
Νταούλι: Νικόλαος Μυλωνάς
Κρουστά: Νεκτάριος Δεμελής ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣτου Μουρτζούκου παραμένει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΔύο συλλήψεις στη Σκιάθο για ναρκωτικά