Ο Δήμος Βόλου είναι ιδιοκτήτης του χώρου παραπλεύρως του Εκθεσιακού Κέντρου –Λ. Αθηνών στο Π. Άρεως και ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία PHARMADEON Μονοπρόσωπη Α.Ε. κατέθεσε αίτηση για την εκμίσθωση χώρου εμβαδού 35,00 τμ. Σκοπός της εταιρείας είναι να τοποθετήσει κινητό σταθμό δειγματοληψίας για ελέγχους αντιγόνων SARS – Cov2 (rapid test) καθώς και μοριακών ελέγχων. Υπέρ της εκμίσθωσης έχει ταχθεί το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου (αριθμ. 42/2021 απόφαση).

Σύμφωνα με το από 21/10/2021 πρακτικό της Επιτροπής Εκμίσθωσης του Δήμου το ετήσιο μίσθωμα για τον εν λόγω χώρο ορίζεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων (1.200,00) ευρώ. Στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου θα υπογραφεί και σύμφωνο.

Το μέλος της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο”, γιατρός κ. Μαυρογιάννης δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να νοικιάζεται από τον δήμο χώρος σε ιδιώτη που καμία σχέση δεν έχει με την υγεία, προκειμένου να κάνει ιατρικές πράξεις όπως rapid tests. Η δημοτική αρχή υποστήριξε πως εάν δεν είναι νόμιμη η δραστηριότητα οφείλει να την ελέγξει ο ΕΟΔΥ, ο Ιατρικός Σύλλογος ή το Υπουργείο και ο δήμος θα κάνει ανάκληση της απόφασης παραχώρησης στην εταιρεία. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.pharmadeon.gr/), ο κ. Λιάτζουρας Κ. Νικόλαος, που ήταν υποψήφιος του Α. Μπέου στην εκλογική περιφέρεια Βόλου, εμφανίζεται ως General Director και η Τσατσανίδου Β. Γαλήνη ως Director. Η κ. Τσατσανίδου είχε καταθέσει προσφορά και για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Ο κ.Νικόλας Λιάντζουρας, general director της εταιρείας pharmadeon, ασχολείται και με την ηχητική κάλυψη πανηγυριών, εκτός από τον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας όπως τα rapid.

Πηγή:gegonota.news.gr

Προηγούμενο άρθροΣκληρή αντιπαράθεση για την επένδυση LNG: Υπερ της ο Α. Μπέος – “Θα γίνει ο Βόλος Βηρυτός” απαντούν οι αντιπολιτεύσεις
Επόμενο άρθροΔήλωση του ΠροΈδρου της ΝΟΔΕ Ν. Αθανασάκη για τΗ Φώφη Γεννηματά