Η παράταξη “Μαζί για το Βόλο” ψήφισε αρνητικά στα δύο θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με επιστολική ψήφο.

Για το μεν θέμα του Φορέα Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, επισημαίνει ότι “ο δήμος παρέλαβε μια εγκατάσταση χωρίς πλάνο, χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και τώρα φτιάχνει φορέα διαχείρισης που δεν θα έχει αναλάβει όμως αυτός τα έξοδα λειτουργίας. Μόνο και μόνο για να μην υπάρχει πολιτικός έλεγχος από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεπώς το πόσοι και ποιοι θα απαρτίζουν το ΔΣ του φορέα περνά σε δεύτερη μοίρα αν και από τις επιλογές του Δήμου για το ΔΣ του τελευταίου φαίνονται πολλά, αφού η ΠΕΔ δεν συμμετέχει και η όλη συμμετοχή της θα είναι διακοσμητική. Συνεπώς ψηφίζουμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ”.

Αναφορικά με το θέμα τροποποίησης του ΓΠΣ για το οικόπεδο στη Νεάπολη που ο δήμος προτείνει να γίνει το Δικαστικό Μέγαρο, αναφέρει ότι: “Ξεκίνησε τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου (για μια τοποθεσία που δεν αποτελεί καλή επιλογή ούτως ή άλλως) χωρίς να είναι σύμφωνη με το ΓΠΣ και η Περιφέρεια τώρα ζητάει πρώτα τροποποίηση ΓΠΣ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, η οποία θα γίνει κάπου, κάπως, λίγο αργότερα και όχι στο άψε σβήσε όπως θα νόμιζε ο Δήμος. Πάμε για ΠΔ και μετά η τροποποίηση….. ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Ψηφίζουμε ΑΡΝΗΤΙΚΑ”.

Προηγούμενο άρθρο97χρονος το νέο θυμα τπυ κορωνοϊού στο Νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: Νέες οδηγίες για καραντίνα κρουσμάτων και επαφών -Τι ισχύει για εμβολιασμένους, μάσκες και test