Με τον 37χρονο Ιάσονα Αποστολάκη, δημοτικό σύμβουλο Βόλου και στέλεχός του επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί στις εκλογές στον Δήμο Βόλου. Προς τούτο το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση της αυτοδιοικητικής του παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» στο ΤΕΕ, προκειμένου να εκλεγεί ο κ.Αποστολάκης, ο οποίος και αναμένεται να είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα επιρρίπτει ευθύνες για την μη υπάρξη κοινού ψηφοδελτίου των προοδευτικών δυνάμεων στο ΚΙΝΑΛ, εκφράζοντας παράλληλα μολονότι έχει επιλεγεί από τον χώρο ο κ.Παπαδούλης, διάθεση συνεργασίας με την αυτοδιοικητική παράταξη της Επιλογής Ευθύνης. Η ανακοίνωση της παράταξης Μαζί  για το Βόλο εχει ως εξής: 

«Απο την αρχή η δημοτική μας κίνηση διακήρυξε ότι μια ευρύτερη συνεργασία αυτοδιοικητικών δυνάμεων (με «Επιλογή Ευθύνης», ανεξάρτητους, συλλογικότητες αλλά και με προσωπικότητες της πόλης) μπορεί να εξασφαλίσει δημοκρατική διέξοδο και ανάπτυξη για να δοθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στην πόλη η παρούσα δημοτική αρχή.
Στην κατεύθυνση αυτή η δημοτική μας κίνηση «Μαζί για το Βόλο», έδωσε όλες της τις δυνάμεις για κοινή κάθοδο με κοινής αποδοχής υποψήφιο κυρίως με την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους. Με δεδομένο ότι την τελευταία διετία έχουμε κατακτήσει ένα υψηλό επίπεδο συνεργασίας και κοινών ενεργειών στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αντιπαλέψουμε την πολιτική Μπέου που καταδικάζει την πόλη.
Η άποψή μας ήταν και είναι ότι για συνεργασίες και υποψήφιους δημάρχους αποφασίζουν αυτόνομα οι υπαρκτές δημοτικές κινήσεις χωρίς χρίσματα κομματικά. Οι επιλογές των κομμάτων μπορεί να υπάρχουν αλλά την τελική ευθύνη την έχουν οι δημοτικές κινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό κινηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε το πολύ καλό πολιτικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των παρατάξεών μας και τη θέληση για συνεργασία, να το εκφράσουμε και με κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όχι με δική μας ευθύνη, από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε γι’ αυτό και υπήρξε μια καθυστέρηση.
Η θέλησή μας για συνεργασία παραμένει. Οι προσπάθειες για διεύρυνση θα συνεχιστούν, γι’ αυτό καλούμε σε κοινή πορεία όλους όσους συμφωνούν ότι ο Βόλος πρέπει να αλλάξει σελίδα, να φύγει αυτή η καταστροφική δημοτική αρχή και να ανοίξει ο δρόμος για δημοκρατία, συμμετοχή, προγραμματισμό για το μέλλον, υπεράσπιση των δημοτικών υπηρεσιών και του περιβάλλοντος.

Προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία μας για τις επερχόμενες εκλογές αποφασίσαμε να καλέσουμε συγκέντρωση μελών της παράταξης για την ανάδειξη επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας.
Καλούμε τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης «Μαζί για το Βόλο», το Σάββατο 15/12/2108 στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, Βόλος), στις 6.30 μ.μ. σε συνέλευση με θέματα:
1. απολογισμός
2. εκλογή εφορευτικής επιτροπής
3. υποψηφιότητες και εκλογές για επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης.

Προηγούμενο άρθροTest Message
Επόμενο άρθροΜήπως όντως να πάει ο Καπούλας;