
Στο γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου αποσπάστηκε ο Τυρναβίτης δημοτικός σύμβουλος και πάλαι ποτέ υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη ήταν στη συγκυβέρνηση) Στέλιος Ροντούλης.
Με κοινή θητεία στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, αλλά και ιδέες προφανώς, ο κ. Ροντούλης επιστρέφει – έστω και ως συνεργάτης – στην κεντρική πολιτική σκηνή, προσφέροντας προφανώς τις γνώσεις του στον πρωτογενή τομέα.
Θυμίζουμε πως η σχέση του κ. Βελόπουλου με τη Λάρισα υπήρξε επεισοδιακή στις τελευταίες εθνικές εκλογές, όταν επέλεξε να κρατήσει την βουλευτική έδρα του κάμπου, ερχόμενος σε ευθεία ρήξη με τον τότε πρώτο σε ψήφους, Θανάση Νασίκα, που όμως σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή.
ΠΗΓΗ: onlarisa
















