Πρόκειται όπως ολα δείχνουν για την μήνυση που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Βόλου έναντιον των 13 συμβούλων της αντιπολίτευσης που απέχουν των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Δημοτικό Σύμβολο Κώστα Γαργάλα ο οποίος σημείωσε με ανάρτηση του στο F όπου πόσταρε και την κλήση που του εγινε για τις 11 Δεκεμβρίου στο Πταισματοδικείου:

«Μα τί να πω!
Θέλω ν’ αγιάσω μα δεν μ’ αφήνει ο διάολος.
Λοιπόν μόλις παρέλαβα κλήση για να δώσω εξηγήσεις σε προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση του Αχιλλέα Μπέου. Φαντάζομαι είναι εκείνη που είχε προαναγγείλει σε Δημοτικό Συμβούλιο πως θα καταθέσει μήνυση σ’ όσους συκοφαντούν το τεράστιο πολιτικό του αλλά και της Δημοτικής Αρχής του έργο.
Τρία μόνο σχόλια προς το παρόν.
Πρώτον δεν φοβάμαι τίποτα καθώς τέτοιες κινήσεις απελπισίας, μόνο φόβο της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προδίδουν.
Δεύτερον δεν φοβάμαι επίσης να παίξω εκτός έδρας και μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου, δηλαδή στα Δικαστήρια. Εξάλλου κι οι παπούδες μου είχαν σε παλαιότερο χρόνο κληθεί να υποστηρίξουν τις πολιτικές τους απόψεις σε αίθουσες Στρατοδικείων και το έκαναν με απόλυτη αξιοπρέπεια, έστω κι αν γνώριζαν πως το παιχνίδι ήταν στημένο.
Τρίτον είναι απίστευτο το πώς, με την ανοχή ίσως και την υπόγεια υποστήριξη ελεγκτικών και άλλων μηχανισμών, σε κάποιους ανθρώπους ενώ τους χρωστούσαν ήθελαν να τους πάρουν και το βόδι. Ένα θράσος πρέπει να το έχει κανείς για να το προσπαθήσει. Και βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος- μηνυτής το έχει και πλούσιο μάλιστα.»

Ανάλογη και η πρώτη αντίδραση της κας Κοκκινάκη η οποία σημείωσε: 12 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης παραλάβαμε το ραβασάκι!!! Κινήσεις απελπισίας του απερχόμενου!!!«

Προηγούμενο άρθροΔαχτυλίδι Φουρτούνα στον Παπαδημητρίου
Επόμενο άρθροΠλακιωτάκης Αθανασίου στο Βόλο