Μόνον οι βουλευτές και η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του Κώστα Μαραβέ για τη σύσκεψη των βουλευτών του Περιφερειάρχη, του Δημάρχου και της κας Κολυνδρίνη για το θέμα της καύσης σκουπιδιών και του εργοστασίου του Δήμου. Ο Μαραβέγιας αν και νέος βουλευτής προσπάθησε… όμως δεν κατάφερε να τους φέρει όλους προ των ευθυνών τους. Ως εκ τούτου είναι φυσική η ανάρτηση του όπου ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανταπόκριση του και εμμέσως καρφώνει όλους τους άλλους:

👌”Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στη Μαγνησία, για την ανταπόκρισή τους στην πρότασή μου σχετικά με τη διεξαγωγή μιας κοινής σύσκεψης των πολιτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων της περιοχής για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

📍Ωστόσο, η προϋπόθεση που θέτουν για τη συμμετοχή των επιστημονικών φορέων της πόλης, αναιρεί το σκεπτικό της πρότασής μου. Νομίζω ότι τέτοιου είδους συσκέψεις, ημερίδες και συζητήσεις έχουν γίνει ήδη και οι επιστημονικοί φορείς, την άποψη των οποίων σέβομαι απόλυτα, έχουν ήδη εκφραστεί με ξεκάθαρο τρόπο. Τώρα, πλέον, είναι η ώρα των πολιτικών αποφάσεων. Είναι η ώρα των αποφάσεων που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από την προηγούμενη τετραετία, όπως απαιτούσαν οι φορείς και οι πολίτες της Μαγνησίας” έγραψε και έχει δίκιο.