Για ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο λαός, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τα αποτελέσματα στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπως τόνισε, το κόμμα του πέτυχε μια καθαρή νίκη, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι αυτή είναι «η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη, της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών».
«Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους. Απόψε, όμως, ο ελληνικός λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα», σημείωσε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης.
Όσο για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εμφανίστηκε σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένος στον νέο του θώκο. «Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του», σημείωσε.
Πηγή: efsyn.gr
