“Είναι ντροπή για τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που υπέκυψαν στο φόβο τους και δεν βρήκαν το στοιχειώδες σθένος να καταδικάσουν όχι την αντίθετη άποψη αλλά την βία”, δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Νίκος Παπαπέτρος, με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Στη χθεσινή συνεδρίαση οι σύμβουλοι της ομάδας Μπέου αρνήθηκαν να καταδικάσουν την βία και την τρομοκρατία και την επίθεση με κουκούλα που δέχτηκε ο κ. Κώστας Γαργάλας από τον σύμβουλο του Α.Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα. Ο κ. Παπαπέτρος σε ανάρτησή του αναφέρεται στα γεγονότα και δηλώνει:

“Ο δήμαρχος και το φερέφωνό του που θέλει να αποκαλείται πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου, μέχρι τώρα επιχειρούσαν να αποκλείσουν την εικόνα μας και το πρόσωπό μας από τους πολίτες του Βόλου κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Σήμερα επιχείρησαν να επιβάλλουν και την σιωπή, αφαιρώντας από τους πολίτες του Βόλου και το δικαίωμα να ακούσουν τις τοποθετήσεις μας.
Το χειρότερο όμως είναι ότι απαγόρευσαν και επέβαλλαν την σιωπή και την αφωνία και στους δικούς τους δημοτικούς συμβούλους , οι οποίοι το μόνο που έπραξαν κατά την ώρα των τοποθετήσεων μας, να βάζουν ήχο λαϊκών ασμάτων στα κινητά τους και να καυχώνται για την επινόησή τους. Επινόηση τόσο ανόητη και χονδροειδή όσο και η σκέψη η δική τους και των εμπνευστών της.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Βόλου , υποτάχθηκαν στις εντολές του μπέη τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι γνήσιοι ραγιάδες , αποδεχόμενοι και την μοίρα των ραγιάδων. Αρνήθηκαν -και δεν αδιαφόρησαν απλώς να καταδικάσουν την βία κατά συναδέλφων τους , επικροτώντας έτσι αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Επικρότηση εξάλλου που φαίνεται να υπάρχει και από μερίδα του πολιτικού κόσμου της πόλης μας, που με την ηχηρή σιωπή του αποδεικνύει όχι απλώς την ανοχή , αλλά την συνενοχή και την ευθύνη για αυτά τα φαινόμενα εκφασισμού της πόλης μας. Όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι τα επόμενα θύματα της βίας θα είναι οι ίδιοι και δυστυχώς τότε η αφωνία τους δεν θα αρκεί για να τους προστατέψει.
Είναι ντροπή για τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που υπέκυψαν στο φόβο τους και δεν βρήκαν το στοιχειώδες σθένος να καταδικάσουν όχι την αντίθετη άποψη αλλά την βία! Είναι ντροπή που έστω και ένας δεν βρήκε μια λέξη να πει για τα φαινόμενα αυτά. Και είναι ντροπή για την πόλη μας να εκπροσωπείται από άντρες τέτοιου αναστήματος και μεγέθους”.

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις  με Κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Σκιάθου
Επόμενο άρθροΣτηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας