
Ο Ιατρικός Σύλλογος προειδοποιεί για έκρηξη κρουσμάτων από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ανακοινώθηκαν από τον Α. Μπέο στο Βόλο. Σήμερα , σε συνέντευξη του στο Ράδιο ΒΕΡΑ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Τσάμης δήλωσε πως κάθε συνάθροιση που προκαλεί συγχρωτισμό , ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους, είναι επικίνδυνη.
“ Βρισκόμαστε στη φάση που ο κορωνοϊός βρίσκεται παντού στην κοινότητα. Κάθε τέτοιου είδους εκδήλωση είναι επικίνδυνη να πυροδοτήσει εκρήξεις γι΄αυτό δεν έγιναν και οι παρελάσεις . Η κατάσταση προοιωνίζεται δυσκολότερη από ότι είναι σήμερα άρα είναι επικίνδυνο να μαζέψουμε κόσμο σε ανοιχτό χωρο.
Η πρόταση είναι να μην γίνουν οι εκδηλώσεις εφόσον έχουμε ιδια και χειρότερη επιδημιολογική εικόνα και δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι με τέτοιες προτάσεις. Η πρόταση η δική μου με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου είναι να μην γίνουν οι εκδηλώσεις”, δήλωσε.
Ακούστε ΕΔΩ:
