Έξω από το σπίτι του κατέρρευσε ένας 50χρονος, χθες (26-3-2020) το μεσημέρι, ο οποίος δυστυχώς, λίγο αργότερα κατέληξε. Ο άτυχος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, βγήκε από το σπίτι του για να πάει στο Νοσοκομείο, αφού δεν ένιωθε καλά, αλλά δεν πρόλαβε καν να μπει στο αυτοκίνητό του, καθώς σωριάστηκε στη μέση του δρόμου!

Άμεσα κλήθηκε και έφτασε στο σημείο η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε διασωληνωμένο τον 50χρονο στο Νοσοκομείο του Βόλου, ωστόσο, δέκα λεπτά περίπου αργότερα, ο άτυχος άντρας εξέπνευσε.

ΠΗΓΗ: https://volos.ert.gr/blog/2020/03/27/50chronos-katerreyse-exo-apo-to-spiti-toy-katelixe-ligo-argotera-sto-nosokomeio-voloy/

Προηγούμενο άρθροΗ Ελβετία η χώρα με τα περισσότερα κατά κεφαλήν κρούσματα κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΤο νέο ρεκόρ ύψους βροχής στη Ζαγορά προκάλεσε τις μεγάλες κατολισθήσεις (φώτο- πίνακας)