Η νοσηλευτρια της μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Αχιλλοπούλειου που ,περνουσε τυχαία από το σημείο έσωσε 60χρονο Βολιώτη που βρισκόταν στο αμάξι με την κόρη του και έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε στα φανάρια της Ιωλκού.

Η κόρη του 60χρονου έντρομη ζητούσε βοήθεια και αμέσως η Κωνσταντίνα Μπέλλου έσπευσε να βοηθήσει κανοντας του αναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Η επέμβαση της νοσηλεύτριας υπήρξε σωτηρία, ενώ η ίδια αμέσως μετά πήγε για την βάρδια της. Αυτοί είναι οι νοσηλευτές.

Έπαινος από τη Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου

Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 10/4/2024, στο οποίο νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου μας διέσωσε συμπολίτη μας, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, την ώρα που οδηγούσε κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, η διοίκηση και η νοσηλευτική διεύθυνση κάλεσε την εργαζόμενη κ. Μπέλλου Κωνσταντίνα και την συνεχάρη γι΄ αυτή την σπουδαία της πράξη. Η σωτήρια επέμβαση της εργαζόμενης κατέδειξε με εμφατικό τρόπο το υψηλό αίσθημα ευθύνης των νοσηλευτών του νοσοκομείου αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που διαθέτουν μέσα από την συνεχή επιμόρφωσή τους.
Την συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε δημόσια.

Προηγούμενο άρθροΠλήγμα στον Τουρισμό: Η πρώτη ακύρωση Κρουαζιερόπλοιου στον Βόλο είναι γεγονός
Επόμενο άρθροΗ παρουσίαση του Συλλογικού τόμου «Οι Μάηδες της Μακρινίτσας – Μια λαϊκή τελετουργία στο Πήλιο»