Σε εξ ολοκλήρου ανάκληση όσων είχε δηλώσει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου της 18ης.7.2016 κατά του Πάνου Σκοτινιώτη προχώρησε σήμερα ο αντιδήμαρχος Βόλου Χρ. Στεφόπουλος, με γραπτή δήλωσηπου κατέθεσε τόσο στα πρακτικά της δίκης  ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, στην οποία ήταν κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση του τέως δημάρχου, μετά από έγκληση του τελευταίου, όσο και στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Στην εν λόγω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο κ.Στεφόπουλος είχε ισχυριστεί, εντελώς αυθαίρετα, ότι ο κ.Σκοτινιώτης είχε δήθεν μεθοδεύσει, από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κ.Πουλάκη, ώστε να περάσει από τη Βουλή μια «αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική φωτογραφική διάταξη  στις τρεις τα ξημερώματα», προκειμένου ο Α.Μπέος ναπαραμένει σε αργία ακόμη και χωρίς περιοριστικούς όρους.

               Η δήλωση που κατέθεσε ο κ.Στεφόπουλος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου έχει ως εξής:
               «Ανακαλώ εξ ολοκλήρου όσα δήλωσα, τα οποία υπήρξαν προϊόν παραπληροφόρησης από τρίτους,  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου της 18ης.7.2016, περί δήθεν εμπλοκής του κ.Πάνου Σκοτινιώτη, τέως δημάρχου Βόλου, στη διαδικασία σύνταξης και ψήφισης της νομοθετικής διάταξης που αφορά τη θέση και διατήρηση δημάρχων σε αργία (άρθρο 6 του Ν. 4368/2016, που αντικατέστησε την  παρ. 2 του άρθρου 236 του ν. 3852/2010), τα οποία θεώρησε δικαιολογημένα συκοφαντικά.

Δηλώνω ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω καθ’ οιονδήποτε τρόπο τον κ.Σκοτινιώτη, τον οποίο τιμώ και υπολήπτομαι.

Την παρούσα δήλωση θα καταθέσω και στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη σημερινή του συνεδρίαση».

Ύστερα από τη σαφή αυτή δήλωση του κ.Στεφόπουλου, ο κ.Σκοτινιώτης ανακάλεσε την έγκληση. «Περιττεύει κάθε σχόλιο. Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο16 δεν χωρούν στου Δεσύλλα…
Επόμενο άρθροΠερί αξιοπρέπειας… και βλακείας