Ο Αχιλλέας Μπέος εθεάθη στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης στο ισόπαλο (2-2) ματς του Βόλου με την ΑΕΚ, να προσπαθεί να φωνάξει στον Ουάρντα, αποκαλώντας τον… Χαμπίμπι!

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ήταν παρών στην Αθήνα στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην «Ένωση» που ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με κόκκινες κάρτες, γκολ και μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατέβηκε πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο από το σημείο όπου καθόταν στην εξέδρα και φώναζε στον Ουάρντα, αποκαλώντας τον… Χαμπίμπι για να το καταλάβει ο ποδοσφαιριστής!

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1546276/o-mpeos-apo-tin-exedra-fonaze-ston-oyarnta-hampimpi-ela-edo-re-vid?fbclid=IwAR2Uxi5WBeRUuxkFSvg4IbP77zy2vboXK2pVRbkwZzkY-q9okmUbnDYg2Iw

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Παπανάτσιου: «Απαραίτητη η κρατική παρέμβαση για στήριξη των κλάδων που υφίστανται απώλειες»
Επόμενο άρθροΑρνητικά όλα τα rapid τεστ στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας