Τηλεφωνική συνομιλία με τον 13χρονο, που προσήχθη και αφέθηκε ελεύθερος για την ομοφοβική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην παραλία του Βόλου, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε για 20 λεπτά χθες, Δευτέρα με τον 13χρονο και τους γονείς του, που ζήτησαν «συγγνώμη» για την ομοφοβική επίθεση σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης τους ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα και ο 13χρονος του ζήτησε να τον ξεναγήσει στην Βουλή. Οι γονείς του ανήλικου δήλωσαν ψηφοφόροι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιστατικό
«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ» ήταν η απάντηση που έδωσε σε έναν συμπολίτη, που από μακριά αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «πουστ@ρ#», την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε την Κυριακή στην παραλία του Βόλου. Χωρίς να χάσει λεπτό την ψυχραιμία του ο κ. Κασσελάκης ανέφερε «η ομοφοβία είναι μέρος μιας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει, μαζί με όλη την μισαλλοδοξία, όπως αυτή εκπέμπεται από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να μπορέσουμε να γίνουμε μια σύγχρονη, ανθρωποκεντρική χώρα».

Προηγούμενο άρθροKάθειρξη σε υπάλληλο ασφαλιστικού ταμείου του Βόλου που υπεξαίρεσε 474.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΑνοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στις Σταγιάτες από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου