Ζήτω η τρέλα… την ώρα που εκκρεμεί η απόφαση του Εφετείου και υπάρχει σε ισχύ  πρωτόδικη απόφαση δωροδοκίας με ποινή 3 χρόνων στον κ.Μπέο για το σκάνδαλο Κοριόπολις, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, άρει τον ισόβιο αποκλεισμό Μπέου από το ποδόσφαιρο, επιτρέποντας του να επιστρέψει σε αυτό ως παράγοντας! Ο ίδιος με δήλωση του στο f  κάνει λόγο για πλήρη αθώωση του: 

Δήλωση Μπέου

«Η απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης με την οποία αθωώνομαι πλήρως από μια κατασκευασμένη κατηγορία που μου είχε αποδοθεί, για λόγους άθλιας μικροπολιτικής σκοπιμότητας της εποχής εκείνης, αναμφίβολα είναι ιστορική, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου, που υποφέραμε από την απηνή δίωξη αδίστακτων πολιτικών απατεώνων, που για μια οκταετία μας στιγμάτισαν.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η εκτίμησή μου – και ευτυχώς – ότι υπάρχουν δικαστές, με ήθος, αξία και ακεραιότητα, στους οποίους μπορεί να προσφεύγει και να προσβλέπει ο πολίτης για να προστατευτεί.

Δεν πανηγυρίζω, αλλά εύλογα αισθάνομαι την ανάγκη, όντας βαθιά συγκινημένος, να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μου για δικαίωση».

Προηγούμενο άρθροΔιαχωρίζει τη θέση του το Σωματείο Ράφι της Αγάπης από την παρουσία των «καλεσμένων» Χρυσαυγιτών βουλευτών στο Ορφανοτροφείο
Επόμενο άρθροΠετυχημένη η ημερίδα της ΕΛΕΠΑΠ με το Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής