Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) καταγγέλλει το bulling με το οποίο αντιμετώπισε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος δημοσιογράφο, η οποία «τόλμησε» να ζητήσει τις αναλύσεις των νερών για να ενημερωθούν οι πολίτες του Βόλου και να εκτιμήσουν την ποιότητά τους. Της είπε ο κ. Μπέος να πάει να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ και να μην τα ζητάει από το Δήμαρχο! Ο «χαμαιλέων» κ. Μπέος, όποτε θέλει γίνεται αφέντης της ΔΕΥΑΜΒ και όποτε δεν θέλει κάνει τον ανεύθυνο. Εμείς δεν ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες γράφτηκε: «με απόφαση Δημάρχου δεν θα χρεωθούν οι πολίτες νερό για το μήνα Σεπτέμβριο» (https://deyamv.gr/deltio-typoy-apofash-dhmarxou/). Ο κ. Μπέος και η ΔΕΥΑΜΒ οφείλουν να σέβονται τους πολίτες και δεν έχουν δικαίωμα να αποκρύπτει στοιχεία που άπτονται της υγείας τους. Οφείλουν να τα δημοσιοποιήσουν.

Και να ήταν μόνο αυτό. Πριν λίγες μέρες στην Αθήνα υπέγραψε ο ίδιος, για λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ, σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ για «την ενίσχυση του υδραγωγείου του Βόλου, που υπέστη ολική καταστροφή από την θεομηνία Daniel, ώστε να αποκατασταθεί η υδροδότηση της περιοχής» (https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2207774/h-eydap-analamvanei-thn-katartish-meleton-gia-thn.html)

Όσον αφορά τους θεατρινισμούς του κ. Μπέου σχετικά με τη ρύπανση και μόλυνση του Παγασητικού από τα νερά του κάμπου και αυτά τα στοιχεία οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα. Οφείλει να δηλώσει τί θα κάνει για τη ρύπανση αυτή αντί να «πετάει το μπαλάκι» στη δικαιοσύνη, της οποίας είναι γνωστό ότι οι ρυθμοί είναι αργοί. Πάλι θυμόμαστε ότι παλιότερα με τους ίδιους θεατρινισμούς δήθεν θα ζητούσε από την ΑΓΕΤ 500 εκατομμύρια, που στη συνέχεια έγιναν 1,5 εκατομμύριο και στο τέλος αέρας! Οι αερολογίες έχουν ένα όριο και εμείς «δεν μασάμε».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Λίτσα Στεργιοπούλου                                                           

Κώστας Βολιώτης

Προηγούμενο άρθροΣκόπελος: Απολογισμός & Πρόγραμμα Δημοτικής Αρχής
Επόμενο άρθροΗ Ζ. Μακρή στα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου