Στη δημοσιοποίηση υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, προχώρησε ο συνδυασμός «Ισχυρός Δήμος» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βασίλειο Ρεπανίδη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλειος Ρεπανίδης, καλωσορίζοντας στην Αυτοδιοικητική παράταξη «Ισχυρός Δήμος» τις υποψήφιες και τους υποψήφιους Συμβούλους, δήλωσε:

«Μια μεγάλη, δυναμική συμπαράταξη για ένα Ισχυρό Πήλιο, αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο σε κάθε χωριό του Δήμου μας, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία για μια νέα σελίδα στην διοίκηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, του τόπου της ζωής μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η απήχηση της πρότασης να προχωρήσουμε μαζί σε μεγάλους δρόμους ανάπτυξης και να εμπνεύσουμε νέες δυνάμεις, τους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας, τους δραστήριους πολίτες.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, είναι συγκινητική σε κάθε γωνιά του Δήμου μας και η παράταξή μας «Ισχυρός Δήμος» έχει αναδειχτεί στον ευρύ δημοκρατικό χώρο όπου συναντώνται ιδέες, αθροίζονται δυνάμεις και πολλαπλασιάζονται αποτελέσματα.

Έχουμε τα εχέγγυα, μια μετρήσιμη παρακαταθήκη, τα πρόσωπα και κυρίως την αποφασιστικότητα να αποτελέσουμε δυνατή ομάδα – επιλογή ευθύνης και να διεκδικήσουμε ψήφο – εντολή αξιοπιστίας.

Σήμερα, δημοσιοποιούνται υποψηφιότητες και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει παρουσιαστεί το σύνολο του ψηφοδελτίου,

Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα. Συνεχίζουμε!»

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Συνδυασμού μας, με αλφαβητική σειρά, έχουν ως εξής:

Βασιλοπούλου Σοφία

Βολιώτη Μαρία

Γαρυφάλλου Αναστάσιος

Ζήσης Νικόλαος

Ζούνος Νεκτάριος

Καουνά Σαββούλα

Καραμάνης Δημήτριος

Καρασταμάτης Κωνσταντίνος

Κωστάκης Γεώργιος

Μαγγλάρα Λελούδα

Μαμούρης Ευάγγελος

Μαργαρίτης Κωνσταντίνος

Μπαλαμπάνη Αλεξάνδρα

Προκόπη Ελένη

Σαμαράς Αντώνης

Σέχας Αντώνης

Στάμος Αντώνης

Στεργίου Κωνσταντίνος

Φωτόπουλος Γιώργος

Χαλέβας Απόστολος

Προηγούμενο άρθρο99 Χρόνια ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ !!!
Επόμενο άρθροΚαταγγελίες για “τσιφλίκια” και “αποκλεισμούς” στη Γιορτή Κρασιού της Αγχιάλου