Η συνδιάσκεψή μας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23/3 στον Πολυχώρο Σπούτνικ, με τη συμμετοχή μελών από ολόκληρη τη χώρα.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα της πολιτικής συγκυρίας, αλλά και ο σχεδιασμός του επόμενου διαστήματος με έμφαση στην ανανέωση των οργάνων, την συμμετοχή στις κινηματικές διεργασίες και την έναρξη του διαλόγου με τις οργανώσεις νεολαίας της Αριστεράς σε εγχώριο, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενόψει των ραγδαίων μεταβολών που συνεχίζουν να πραγματοποιούνται σε πολλαπλά μέτωπα.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ψήφιση του νέου Προεδρείου της Διαρκούς Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και ανέδειξε τον σύντροφο Πάνο Λαμπρινίδη-Στάχτο ως νέο Γραμματέα του.

Προχωράμε μαζί για τις μάχες του κοινού μας μέλλοντος.

Προηγούμενο άρθροΠετυχημένη η εκδήλωση του 1ου Σορπτιμιστικού Ομίλου & του Δικηγορικού Συλλόγου
Επόμενο άρθροΈρχεται δύσκολο καλοκαίρι για τη Θεσσαλία: Με το μισό νερό η φετινή αρδευτική περίοδος