Προληπτική η παραίτηση Μεταφτσή γιατί κάτι θα άλλαζε;

Για καλή και ισότιμη αντιμετώπιση του Συλλόγου από τη δημοτικη αρχή για όλα τα τμήματα του κάνει λόγο ο Ολυμπιακός Βόλου σε ανακοίνωσή που εξέδωσε με αφορμή την παραίτηση του Αλέκου Μεταφτσή. Το ερώτημα που τίθεται βεβαίως μετά από αυτή την ανακοίνωση είναι ποια υπήρξε η αφορμή της παραίτησης του κ. Μεταφτσή, ο οποίος υποστήριξε ότι παραιτείται για να μην κάνει κακό στον Σύλλογο. Υπήρξε πρόθεση ή μηνύματα από τον κ. Μπέο και τη Δημοτική Αρχή ωστε να χαλάσει η καλή και ισότιμη αντιμετώπιση του Συλλόγου και ο κ. Μεταφτής λειτούργησε προληπτικά;

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως έξης:

” Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σε αυτό δήλωση παραίτησης του μέλους του κ .Αλέξανδρου Μεταφτσή τον οποίο και ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.

Η αντικατάσταση του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ και θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Καταστατικό του Συλλόγου.

Παράλληλα τονίζουμε ότι η διοίκηση του Ιστορικού μας Σωματείου που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιδιώκει πάντα την συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, την Δημοτική αρχή, την διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με μοναδικό στόχο την προώθηση του Αθλητισμού και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Η ισότιμη αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της προς τον Σύλλογο μας και των οκτώ τμημάτων που αυτός διατηρεί , είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης”.

Προηγούμενο άρθροΣτην Αγία Βαρβάρα ο Μπέος πάει… στα Παλιά τολμάει;
Επόμενο άρθροΣτο βάθρο με πολύ καλές εμφανίσεις ο στίβος της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα Κ18