Η επίσημη Ελληνική Λέσχη Porsche (γνωστή ως PORSCHE CLUB GREECE και εγκεκριμένη το 2003 από την Porsche Clubs Stuttgart Germany), αριθμεί περί τα 538 μέλη και πρόκειται, στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων της να επισκεφθεί με τα αυτοκίνητά της που θα συγκεντρωθούν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα την πόλη του Βόλου και το Πήλιο, κατά το τριήμερο από τις 26 έως και 28 Νοεμβρίου 2021.
Η συνάντηση αυτή στο Βόλο τελεί υπό την αιγίδα του ∆ήμου Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού.
Ο στόλος 40 αυτοκινήτων PORSCHE με τα εμβλήματα του Club το Σάββατο 27 Νοεμβρίου το πρωί θα κάνει το γύρο του Πηλίου και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου από 11.00 π.μ. έως και 13.00 μ.μ. θα παραταχθεί στην παραλία του Βόλου, κοντά στο Ηρώο, όπου οι κάτοικοι του Βόλου θα μπορούν να προσέλθουν για να γνωριστούν με τα μέλη του Porsche Club Greece, να θαυμάσουν τα αυτοκίνητα και να φωτογραφηθούν ελεύθερα με αυτά.
Η εν λόγω επίσκεψη αποτελεί ξεχωριστό γεγονός για την πόλη του Βόλου, καθώς το Porsche Club Greece είναι γνωστό ότι λόγω του κύρους των μελών του, δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με τα παιδιά, αλλά και σε εξορμήσεις στην Ελλάδα προβάλλοντας τις ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος της κάθε περιοχής που επισκέπτεται.
Παράλληλα θα δοθεί και πολιτιστική έμφαση στην επίσκεψη αυτή, καθώς η Αντιδημαρχία Τουρισμού έχει διασφαλίσει την επίσκεψη των μελών του στο γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ, που αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του μουσείο.
Τα σχετικά βίντεο και οι φωτογραφίες που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα προβάλλουν πολιτισμικά και τουριστικά την πόλη του Βόλου και την περιοχή του Πηλίου, καθώς θα αναρτηθούν, εκτός από το επίσημο ελληνικό site του Club, σε κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα ευρωπαϊκά sites, έτσι ώστε ο Βόλος και το Πήλιο θα προβληθούν στο ευρύτερο κοινό όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και πανευρωπαϊκά, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες.
Προσκαλούνται οι κάτοικοι του Βόλου και κυρίως τα παιδιά να έρθουν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στην παραλία του Βόλου, για να γνωριστούμε !!!