Ο Πάρις Γ. Αλεξανδρίδης, φύσει ευαισθητοποιημένος σε θέμα προσφοράς και εμπνευσμένος από το σπουδαίο κοινωνικό έργο του πατέρα του, συνεχίζει συνειδητά την πολύτιμη υποστήριξη για σημαντικές ανάγκες της κοινωνίας της Σκιάθου.

Ως επάξιος συνεχιστής του μεγάλου ευεργέτη της Σκιάθου και Επίτιμου Δημότη αείμνηστου Γεώργιου Π. Αλεξανδρίδη, εξασφάλισε το Πασχαλινό τραπέζι σε 102 οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Με ιδιαίτερες ευαισθησίες για την εκπαίδευση και την εκπαιδευτική κοινότητα, θεσπίστηκε με πρωτοβουλία του, τριετής πλήρης υποτροφία στο Κολλέγιο Αθηνών, η υποτροφία θα δοθεί κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων και μετά από τεκμηριωμένη οικονομική ανάγκη, σε μαθητή ή μαθήτρια της Σκιάθος, δίνοντας την ευκαιρία συνέχισης των σπουδών στο Κολλέγιο.

Για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ, ενίσχυσε το ταμείο των μαθητών με το ποσό των 1.000 ευρώ, όπως συνήθιζε ο πατέρας του.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν θερμά τον κ. Πάρι Γ. Αλεξανδρίδη για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του.

Προηγούμενο άρθροΠέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε Σκιάθο και Βόλο
Επόμενο άρθροΛαοθάλασσα στην παραλία του Βόλου για τους Επιτάφιους