Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων σε 6 για τις εσωκομματικές εκλογές στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλη Κατρίνη, οι οποίοι είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες τις υποψηφιότητές τους, σήμερα η βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας ανακοίνωσε πως και εκείνη με τη σειρά της θα διεκδικήσει την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.

Η δήλωση υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ!

Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων.

Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.
Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή.
Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας.

Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία.

Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί!

Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!».

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση υποβολής προτάσεων για Δράσεις υποστήριξης σύγχρονου πολιτισμού
Επόμενο άρθροΧειροδίκησε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Αυγενάκης -Ζήτησε συγγνώμη, «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο λεκτικής έντασης μόνο»