
Συνολικά 330 εκατομμύρια ευρώ και πλέον θα διατεθούν από το υπουργείο Εσωτερικών για έργα σε Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας από τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα.ADVERTISEMENT
Ο κ. Πέτσας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως τα έργα αφορούν θέματα της αυτοδιοίκησης όπως αγροτική οδοποιία μέχρι ζητήματα που έχουν να κάνουν με ύδρευση και αποχέτευση. Τόνισε επίσης το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας από το Ταμείο Ανάκαμψης -περίπου 35 εκατ. ευρώ – το οποίο αναμένεται να βελτιώσει την οδική ασφάλεια στη Θεσσαλία.
Επίσης ο υπουργός απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε πως είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης η ενίσχυση του προσωπικού στην αυτοδιοίκηση και επεσήμανε πως αναμένεται νέα ενίσχυση στις επόμενες ημέρες για το ενεργειακό κόστος και τη νέα ΚΑΠ.
Πηγη: larissanet.gr
















