Αφού έβγαλε όλη τη χολή του ενάντια στον Ολυμπιακό και τη Νίκη, είπε να ασχοληθεί και με το καλύτερο …πράγμα (sic), που γι’ αυτόν είναι οι γυναίκες. Και τις ταξίδεψε, από μικροφώνου, μέχρι την …Καραβαϊκή (sic), με ένα χυδαία σεξιστικό παραμύθι, που το βάφτισε ανέκδοτο.
Στη Βόρεια Κορέα, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» έχει …γρίπη και 37 πυρετό, κυκλοφορεί μια φωτογραφία με τον λαό να κλαίει και να οδύρεται ομαδικά! Και στον Βόλο, όταν ο «αγαπημένος Ηγέτης» κάνει …χιούμορ, χρειάζεται πλάνα με απλές γυναίκες του λαού να γελάνε και να τον χειροκροτάνε ομαδικά! Ιδιαίτερα όταν πλησιάζει η ώρα της κρίσης.
Εννοείται πως το μαγικό χαρτάκι, για να διαβεί την πύλη του Εκθεσιακού, δεν μπορούσε να το εξασφαλίσει η πάσα μία. Ήταν μόνο για τις εκλεκτές του, όπως και τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι το καταδιασκέδασαν, όλοι μαζί. Εις υγείαν των κορόιδων.
Πάντως, για τα «Κούλουμα» προσφέρει Λε Πα για όλο το λαό. Φυσικά, στο κέντρο του Βόλου. Δεκαετίες ολόκληρες τα «Κούλουμα» γιορτάζονταν στις Αλυκές. Πάνε όμως αυτά που ξέραμε. Τώρα η περιφέρεια γονατίζει. Κέντρο και πάλι κέντρο. Έτσι, και τη φιγούρα τους κάνουνε, και για κάποιους δουλεύουν.
Πιο εμετικός και πιο καθεστωτικός … πεθαίνεις. Το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού ξετυλίγεται μπροστά μας, επί πέντε χρόνια τώρα. Μπορεί να είμαστε στις Αποκριές, οι μάσκες όμως έχουν πέσει.
Καλό τριήμερο σε όλες και σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΜοιρασμένα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στον Ρήγα Φεραίο
Επόμενο άρθροΆναψαν τη φωτιά στον Πλάτανο (φώτο)