Πέρσι τέτοιο καιρό το 2017 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποσχόταν σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας που καμάρωνε για το αποκλειστικό της,  ότι θα δημιουργήσει πλαστική πίστα χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου για να αυξήσει την τουριστική σεζόν με πόλο έλξης το χιονοδρομικό. Η εν λόγω παρέμβαση δεν θα ξεπερνούσε τις μόλο 400 χιλιάδες ευρώ πιυ όμως ως φαίνεται ποτε δεν διατέθηκαν. Αφού δεν προλαβαίνει μέχρι τις εκλογές ο κ.Αγοραστός να  προχωρήσει σε επενδύσεις στο Χιονοδρομικό του Πηλίου όπως ο συναδελφός του της Πελοποννήσου Κατσιφάρας που δίνει 19 εκ ευρω για το Χινοδρομικό των Καλαβρύτων, μήπως να δώσει αυτές τις 400 χιλιάδες;  Άλλη μια fake υπόσχεση του ηγέτη της Περιφέρειας; Θαυμάστε το δημοσίευμα τις 20/12/2017: «Μία πλαστική πίστα χιονοδρομίας, η οποία να μπορεί να φιλοξενεί σκιέρ όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών μελετά και πρόκειται να κατασκευάσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου  «Αγιρόλευκες».

Την αποκλειστική είδηση που μεταδίδει το TheNewspaper.gr επιβεβαίωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με δήλωσή του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Ο κ. Αγοραστός ζήτησε μάλιστα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να «τρέξουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται τα γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου η νέα πίστα να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και από το καλοκαίρι του 2018.

Το κόστος κατασκευής αυτής της πλαστικής πίστας ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Το έργο αυτό, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχη κατασκευή σε ολόκληρη την Ελλάδα και πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στον τουρισμό της Μαγνησίας.

Πλέον οι επαγγελματίες σκιέρ θα μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις του στο Πήλιο, όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Επίσης, τα Χάνια και ολόκληρο το Πήλιο αναβαθμίζεται αφού θα γίνει ένας προορισμός χειμερινός… ακόμα και το καλοκαίρι!»

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν τα αυτόνομα ψηφοδέλτια στα χωρία
Επόμενο άρθροΣήμερα η παρουσίαση στο Βόλο για το «Γάλα Μαγνησίας» του Κ.Ακρίβου