Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μετά από  συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς, τους καλαθοσφαιριστές και τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ. Όλα δείχνουν πως η ομαδα προχωρα μπρ8στά χωρις το μεχρι προχθές προπονητή Γ. Βλιώρα , ο οποίος παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να ακούει στο γήπεδο υβριστικά συνθήματα κατά του Α. Μπέου.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την πρωτοβουλία της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για συνάντηση με τους παίκτες, τους οργανωμένους φιλάθλους, την Δ.Ε και την ήδη δηλωμένη θέση της διοίκησης επί του θέματος όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωση της, για την αντιμετώπιση της δημιουργηθείσας κατάστασης στο τμήμα μπάσκετ της ανδρικής ομάδας και κατόπιν των αμοιβαίων εξηγήσεων που δόθηκαν από όλους, κατανοώντας όλες οι πλευρές την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Β Εθνική κατηγορία, προχωράμε ενωμένοι για την πραγματοποίηση του στόχου μας χωρίς περαιτέρω εντάσεις.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας Ενιαίος, Σύγχρονος και Δυναμικός Σύλλογος με οκτώ (8) ενεργά τμήματα, με εκατοντάδες παιδιά και χιλιάδες φιλάθλους και μοναδικό του μέλημα είναι η προσφορά του στην αθλητική νεολαία της Μαγνησίας

Προηγούμενο άρθροΚλειστές λόγω συγχώνευσης οι εφορίες στον Βόλο 10 και 11 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΣτο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό