Έγραψε πολύ σωστά στο f ο τέως αντιπρυτανης του Π.Θ Θανάσης Σφουγγαρης:
«Ελάχιστοι φάροι αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας έχουν μείνει σε αυτή τη χώρα: Μίκης Θεοδωράκης, Μανώλης Γλέζος, Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου,..
Προχθές ο Μανώλης Γλέζος ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του ΠΘ. Στην εκδήλωση δήλωσε δεν θέλει χειροκροτητές-κλακαδόρους, μόνο συνομιλητές!
Ο άνθρωπος αυτός, με αυτή τη στάση ζωής, ο σεμνός, ο ασυμβίβαστος, ο ηθικά ευθυτενής, ο συνεπής, ο αταλάντευτος, ο ασυμβίβαστος, ο ανιδιοτελής, ο αδούλωτος, ο……ο……ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ στη σημερινή Ελλάδα, που πλημμυρίσαμε από ιδιοτελείς, συμβιβασμένους, δουλοπρεπείς, καλαμοκαβαλάρηδες,ανεμόμυλους, διαπλεκόμενους, νεοραγιάδες,……..Ας είναι καλά ο άνθρωπος!
Συγχαρητήρια στον Τάκη Πολίτη και την Μαρία Παπαρούση για την πρωτοβουλία, συγχαρητήρια στον Πρύτανη για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ο Μίκης Θεοδωράκης ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του ΠΘ πριν μερικά χρόνια. Άντε και στον π. Αντώνιο Παπανικολάου! Μέσα στην πόλη μας, πρόλαβε η Ευρώπη και τον βράβευσε. Εμείς ως ΠΘ; Και τώρα δεν είναι αργά όμως (δεν θέλω να πιστέψω ότι το ράσο αυτού του ανθρώπου θεωρείται «τυπικό κώλυμα» για κάποιους)!»

Προηγούμενο άρθροΚόμβος μεταφορών ο Βόλος με το εμπορευματικό κέντρο στο Βελεστίνο
Επόμενο άρθροΟι δημοκράτες είναι στη πράξη και όχι στα λόγια