Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι νικητές των Global Music Awards ανάμεσα στους οποίους ο Φώτης Τάμπας κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Composition/Composer” με το τραγούδι του “Visions”.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια, που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard, στο νικητήριο βάθρο της οποίας έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής, και κάτοχοι Grammy και Emmy, όπως ο διεθνούς φήμης μαέστρος Gustavo Dudamel (που διατελεί διευθυντής της Φιλαρμονικής του Los Angeles, και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγο) ο συνθέτης και κάτοχος βραβείου Grammy Ricki Kej, ο συνθέτης Charles Denler κάτοχος Emmy, η σοπράνο Darlene Koldenhoven κάτοχος Grammy, αλλά και ο συνθέτης μουσικής για δημοφιλέστατες ταινίες, σειρές και video games Jeff Broadbent (X-MEN, NCIS, Criminal Minds).

Συγχαρητήριο μήνυμα Ζέττας Μ. Μακρή για Φώτη Τάμπα.

“Θερμά συγχαρητήρια στον νέο ταλανατούχο Βολιώτη μουσικό Φώτη Τάμπα για την εξαιρετική διεθνή διάκριση που απέσπασε!

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Composition/ Composer” στα Global Music Awards της Καλιφόρνια για το τραγούδι του “Visions”!

Μια σημαντική αναγνώριση του ταλέντου του από μια σπουδαία μουσική διοργάνωση της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας.

Είμαι βαθιά συγκινημένη και περήφανη για την πορεία του συντοπίτη μου Φώτη, μια διαδρομή που γνωρίζω προσωπικά ότι δεν ήταν πάντα εύκολη, αλλά απαιτητική και δύσκολη. Οι κόποι του Φώτη ανταμείφθηκαν, το ταλέντο του διέπρεψε και του εύχομαι ολόψυχα πάντα επιτυχίες!”

ΠΗΓΗ: https://rockoverdose.gr/fotis-tampas-global-music-awards/?fbclid=IwAR2iErFeIWcSgsw5c_JsoQQs7PRbwsVg2rKhQIr5ta5Z1vCpXNs28SEwJ8g